ANTI-BOOKER SPECIALIST
Νίκος Παγκάκης
31/03/2024 — 12:01 π.μ.

Τρία ντέρμπι σε Ελλάδα και Αγγλία εκτοξεύουν τα κέρδη

Καλησπέρα ομαδάρα. Matchday σήμερα, με “D Day”, δηλαδή ημέρα ντέρμπι! Επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων στα playoff της Superlegue με πολύ κρίσιμα ματς, που κεντρίζουν το ενδιαφέρον! Πλέον τίποτα δεν πέφτει κάτω, τα λάθη δεν συγχωρούνται, περιθώρια να ρεφάρουν οι Βig 4, αν… σκοντάψουν, δεν υπάρχουν πολλά. Κι όλα αυτά ενώ έχουμε ντερμπάρες, σε Λεωφόρο και ΟΠΑΠ Αρένα… Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ και ΑΕΚ - Ολυμπιακός.

pamestoixima.gr

Υπάρχουν 10 συνολικά αγωνιστικές. Ο πρώτος κατακτάει το τίτλο. Οι υπόλοιποι διεκδικούν εισιτήριο του Europa League και του Conference League. (To καλό εισιτήριο ουσιαστικά το παίρνει όποιος κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας).

Οι συγκεκριμένες δύο αγωνιστικές όμως στην μεγάλη κατηγορία, είναι ιδιαίτερα κομβικές. Ο Ολυμπιακός αν θέλει να μείνει στο κόλπο πρέπει να ρεφάρει κόντρα στην ΑΕΚ την ήττα που είχε στο Καραϊσκάκης από τον Παναθηναϊκό. Η «Ένωση» με νίκη κάνει ένα ακόμη σημαντικό βήμα τίτλου και βγάζει - σχεδόν νοκ άουτ - τους «ερυθρόλευκους». Ο Παναθηναϊκός με τρίποντο προσπερνάει τον ΠΑΟΚ και παίζει κάτι σαν τελικό μετά ξανά, αφού υποδέχεται την ΑΕΚ, που να διευκρινίσω ό,τι δεν την έχει νικήσει φέτος. Αντιλαμβάνεστε ότι τα πάντα ρει…

pamestoixima.gr

Φουλ των επιστροφών στο «τριφύλλι» για το ρεπορτάζ και μπουστ από την κατάμεστη Λεωφόρο. Χωρίς Τρόοστ Εκόνγκ ο φιλοξενούμενος ΠΑΟΚ. Με τον άνεμο της ευρωπαϊκής πρόκρισης ο «δικέφαλος» θέλει να ρεφάρει την ήττα της πρεμιέρας στην Τούμπα από τον Άρη. Και να πάρει ρεβάνς για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τους γηπεδούχους!

Μετά βέβαια απο μια διακοπή αυτά τα παιχνίδια κρύβουν ερωτηματικά, αφού δεν ξέρουμε ακριβώς πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες! Όλοι βλέπουν G/G στα προγνωστικά με μια πρόχειρη ματιά που έριξα. Εγώ περιμένω πιο κλειστά ματς γιατί παίζονται τα πάντα πλέον σε λίγες στροφές. Θα ναι κάπως κουμπωμένες οι ομάδες. Το 1 & Under 4,5 δίνει 2,47 στο pamestoixima.gr! Απλά θα ρισκάρουμε ελαφρώς στην νίκη του τριφυλλιού ελέω έδρας και κεκτημένης φόρας από τον Ολυμπιακό!

Ποιον Ολυμπιακό θα δούμε αλήθεια στην ΟΠΑΠ Αρένα. Της Μακάμπι ή αυτόν με τον Παναθηναϊκό. Περίεργο ματς αυτό με την ΑΕΚ. Βλέπω και το Χ μέσα αλλά για να μην ρισκάρω, θα πάρω καλύτερα τα 2-3 τέρματα στο 1,92 από pamestoixima.gr! Επιστροφή Τσούμπερ, Άμραμπαντ, Γκατσίνοβιτς για την γηπεδούχο, χωρίς Αλεξανδρόπουλο οι «ερυθόλευκοι».

pamestoixima.gr

Η τρίτη μου επιλογή είναι από Αγγλία. Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ στην Prèmier League. Με φαβορί στο Έτιχαντ τους “Πολίτες” απέναντι στην απρόβλεπτη φιλοξενούμενη. Καθηλωτική είναι εντός η Σίτι και θα το πάω στη λογική του Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ. Φαβορί δηλαδή η γηπεδούχος ελέω ποιότητας και έδρας και εδώ. Οπότε πηγαίνω στο 1 & Under 4,5 με απόδοση 2,20 από το pamestoixima.gr.

Αμφίβολλλοι οι Μαγκαλιάες, Σακά, Μαρτινέλι για τους «κανονιέριδες». Οι Κάιλ Γουόκερ και Τζον Στόουνς, δεν γλίτωσαν από την… κατάρα των «παραθύρων» κι επέστρεψαν με προβλήματα στο Μάντσεστερ.

Παίζουμε ένα 2-3 σύστημα εναλλακτικά ή την βασική επιλογή μας, ξερή τριάδα με 20€ ποντάρισμα! Κέρδος 200€!

pagkakis
ANTI-BOOKER SPECIALIST
Νίκος Παγκάκης
31/03/2024 - 00:01
1 & Under 4.5
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
2.47
2-3 Goal
ΑΕΚ - Ολυμπιακός
1.92
1 & Under 4.5
Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ
2.2
Σούπερ Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας. Χωρίς Κατάθεση. Δωρεάν για όλους!