ANTI-BOOKER SPECIALIST
Κώστας Μιαούλης
31/03/2024 — 12:01 π.μ.

Opap Arena και La Liga η σημερινή πρόταση!

Αυτή η αγωνιστική μπορεί να κρίνει πολλά, μπορεί και τίποτα, αλλά σίγουρα με δύο ματς, όπως Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ και ΑΕΚ-Ολυμπιακός η αίσθηση που δημιουργείται είναι πως αυτή η 2η ημέρα των play-off, θα είναι από εκείνες που θα μνημονεύουμε όταν ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία.

pamestoixima.gr

Η ΑΕΚ αναμένεται για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα να είναι πλήρης, βρίσκεται στην 1η θέση της κατάταξης, κάτι που δεν συνέβαινε πέρσι την αντίστοιχη αγωνιστική και δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα. Το γεγονός πως ακόμα σε τρία ματς δεν έχει κερδίσει εντός έδρας τους «ερυθρόλευκους» για τη διαδικασία του πρωταθλήματος, είναι σίγουρα ενδιαφέρον και μετράει μόνον τη νίκη στο πρώτο ματς του περσινού Κυπέλλου, όταν είχε επιβληθεί 3-0. Προβλήματα της τελευταίας στιγμής προέκυψαν στον Ολυμπιακό με την απώλεια του Αντρέ Όρτα, να λογίζεται ως πολύ σημαντική, αφού από την Παρασκευή είχε ενοχλήσεις. Επίσης σύμφωνα με το «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ, κάτω από τα δοκάρια, θα καθίσει ο Τζολάκης, μέσα θα είναι και ο Ζέλσον Μαρτίνς στην αποστολή. Ο Ροντινέι θα παίξει στο δεξί άκρο της άμυνας, αν και δεν είναι 100% έτοιμος. Ο Μεντιλίμπαρ έχει περισσότερες επιλογές στην επίθεση για εναλλακτικές, αλλά λίγες από τη μέση και πίσω αφού θα λείπει και ο Αλεξανδρόπουλος. Θα πάω στον άσο που στο pamestoixima.gr πληρώνει 1.90.

pamestoixima.gr

Στο Ισπανικό πρωτάθλημα, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Αθλέτικ Μπιλμπάο σε ένα ματς που βρίσκει την «βασίλισσα» να κάνει πρόβα ουσιαστικά σε αυτή την αναμέτρηση, πριν το πρώτο μεγάλο ραντεβού με την Σίτι σε εννιά μέρες. Ωστόσο οι Βάσκοι δεν έχουν τέτοια δυνατότητα, αφού θέλουν να κρατηθούν μπροστά από την Ατλέτικο Μαδρίτης στην μάχη για την 4η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η ομάδα του Βαλβέρδε, έχει και τον τελικό του Κυπέλλου το προσεχές Σάββατο. Πριν από τη διακοπή η πρωτοπόρος στη Λα Λίγκα, είχε επικρατήσει 4-2 εκτός έδρας της Οσασούνα. Τιμωρημένος ενόψει του αγώνα με τους Βάσκους είναι ο Βινίσιους, εκτός μάχης έχουν τεθεί και οι Κουρτουά, Μιλιτάο, Θεμπάγιος και Καμαβινγκά. Δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα η Ρεάλ Μαδρίτης που περιμένουμε να κάνει τον άσο με Οver 2.5 που στο pamestoixima.gr πληρώνει 2.32.

pamestoixima.gr

Θα πάμε σε ένα ακόμα ισπανικό ματς, αυτό της Χιρόνα με την Μπέτις, με την ομάδα έκπληξη της Λα Λίγκα φέτος, να υποχωρεί στην 3η θέση, αλλά δύσκολα δεν θα είναι στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Στην τελευταία αγωνιστική πριν από τη διακοπή, ηττήθηκε 1-0 από την Χετάφε, ενώ σε αυτή την αναμέτρηση, αναμένεται να έχει αρκετές απώλειες, με τους Τόνι Βίγια, Κασάλς και Αρτέρο να είναι εκτός, αμφίβολοι Μπόρχα Γκαρθία και Γιανγκέλ Ερέρα. Από την ομάδα της Σεβίλλης που κυνηγά την έξοδο στην Ευρώπη, θα λείψουν οι Μπάρτρα και Ρόκα, αμφίβολοι είναι οι Μπακαμπού και Μπεργιερίν. Σε αυτό το ματς θα πάμε στο Goal-Goal και Over 2.5, αφού υπάρχουν πολλές απώλειες, κακή φόρμα και στους δύο με την απόδοση στο pamestoixima.gr να είναι στο 2.0.

ΥΓ: Γύρω στο μεσημεράκι θα ακολουθήσει ενημέρωση, με έμφαση στα ειδικά τόσο για την αναμέτρηση της OPAP Arena, όσο και για το ματς στο «Απόστολος Νικολαϊδης».

Ενημέρωση 14:10: Όπως είχαμε υποσχεθεί θα κάναμε μια απόπειρα για να βγάλουμε και κάποια ειδικά για τα δύο ντέρμπι και αυτό θα πράξουμε ευθύς αμέσως.

Στην αναμέτρηση του ΠΑΟ με τον ΠΑΟΚ θα επιλέξω σκόρερςΣαν λογικές επιλογές ο Παλάσιος με 4.50 και ο Ζίβκονιτς με 4.00 αποτελούν αξιόλογες επιλογές στο pamestoixima.gr. Επειδή ωστόσο αξίζει να κυνηγήσουμε και κάποιες πιο μεγάλες αποδόσεις εκεί από τα στόπερ σε στημένες μπάλες ο Γεντβάι με 14.00 και ο Κουλιεράκης με 10.5 δεν μας αφήνουν αδιάφορους.

Στο βραδινό ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΟΣΦΠ δημιουργώντας ένα δικό μας bet builder με ΑΕΚ να σκοράρει ένα γκολ στο πρώτο μέρος, over 5.5 κόρνερ της γηπεδούχου και over 3.5 Ολυμπιακού, αυτή η σύνθεση μας βγάζει ένα ποσοστό στο 7.00 στο pamestoixima.gr.

miaoulis
ANTI-BOOKER SPECIALIST
Κώστας Μιαούλης
31/03/2024 - 00:01
ΑΕΚ
ΑΕΚ - Ολυμπιακός
1.9
1 & Over 2.5
Ρεάλ Μαδρίτης - Αθλέτικ Μπιλμπάο
2.32
Goal - Goal & Over 2.5
Χιρόνα - Μπέτις
2
miaoulis
ANTI-BOOKER SPECIALIST
Κώστας Μιαούλης
31/03/2024 - 00:01
AEK Over 0.5 1o ημίχ. & AEK Over 5.5 κόρνερ & Ολυμπιακός Over 3.5 κόρνερ
AEK - Ολυμπιακός
7
Σούπερ Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας. Χωρίς Κατάθεση. Δωρεάν για όλους!