ANTI-BOOKER SPECIALIST
Νίκος Παγκάκης
30/03/2024 — 04:47 π.μ.

Η ποιότητα των "ανθρακωρύχων" και ο συναγωνισμός Τότεναμ - Βίλα, βγάζουν...λαβράκια

Καλησπέρα στην παρέα γίγαντες. Μια ανάσα με την διακοπή των εθνικών πρωταθλημάτων. Μια ντρίμπλα στην απογοήτευση μας από τον αποκλεισμό της Εθνικής. Φύγαμε για Αγγλία, για να μπούμε με το δεξί στο restart! Του Σαββάτου!

Τρία ματς αποτελούν την σημερινή επιλογή μας, στο σύνολο. Την οποία για το καλό στην στοιχηματική επιστροφή μας, θα στηρίξω με 30€. Νιούκαστλ – Γουέστ Χαμ 1 με ποσοστό 1,88. Τότεναμ – Λούτον 1 & Οver1,5 με απόδοση 1,25. Και Άστον Βίλα – Γουλβς να σκοράρουν και οι δύο αντίπαλοι στις 1,58 μονάδες! Βάζουμε τσέπη με ένα τριαντάρι 110€!

pamestoixima.gr

Η Νιούκαστλ εν αρχής, να ξεκαθαρίσουμε ό,τι είναι μια ανώτερη ομάδα, εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά, σε σχέση με τα «σφυριά»… Από τα οποία μάλιστα έχει μόλις 1 ήττα στα 9 πιο πρόσφατα ματς.

Όσοι θέλουν να πάρουν ένα μικρό ρίσκο, ώστε να διανθίσουν την επιλογή τους εδώ, παίζει φαινομενικά πολύ και το Over, για τους πιο τολμηρούς. Γιατί και 7/9 Over 2,5 τέρματα ήρθαν τα πιο πρόσφατα μεταξύ τους. Αλλά και το σερί, για 7 ματς Οver 2,5, ήρθε στο «κάστρο» της Νιούκαστλ, στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Αφού λοιπόν η Γουέεστ Χαμ (διαθέτει αρκετά G/G στο ρεπερτόριο της,) μετράει και 12/13 πρόσφατα ματς που παραβιάζεται η εστία της, με οδηγεί σε μια πολύ συγκεκριμένη επιλογή, τον άσσο στο 1.88 (ενισχυμένη απόδοση) από pamestoixima.gr, όπως προανέφερα.

pamestoixima.gr

Το δεύτερο παιχνίδι μας είναι το Τότεναμ – Λούτον. Επίσης εδώ συναντάμε διαφορά δυναμικότητας. Το πρώτο ραντεβού τους πληροφοριακά είχε κριθεί υπέρ της Τότεναμ με 1-0. Ωστόσο μου θυμίζει κάτι από τον παραπάνω αγώνα που ανέλυσα. Και θα το εξηγήσω…

Με 1 διπλό από το 85 για τους φιλοξενούμενους και 10 σερί νικηφόρα ματς για τα «σπιρούνια», υπάρχουν κάποιες ομοιότητες. Βίοι αντίθετοι για τους δυο αντιπάλους έχουν διαμορφωθεί σχετικά (και) με την φόρμα. Από την μια οι γηπεδούχοι με 9/10 νίκες στην Premier League, απέναντι στο ντεφορμάρισμα της φιλοξενούμενης που έχει ξεχάσει το τρίποντο για 8 σερί παιχνίδια. Τα παραπάνω με οδηγούν στο 1 & Over 1.5 του 1.25.

pamestoixima.gr

Πάμε στο τρίτο και ελπίζουμε όχι φαρμακερό, Άστον – Βίλα – Γουλβς! Κάνουμε λόγο για ματς στο οποίο η Άστον Βίλα έχει ξεχάσει την νίκη σε 6 παιχνίδια με την Γουλβς. Έχει όμως μια σταθερά ως προς τα Goal. Με 4/5 G/G ανάμεσα στις δυο ομάδες τελευταία.

Θα βγάλει αντίδραση η ομάδα των «Λύκων», αφού πριν την διακοπή έφαγε σφαλιάρα από την Κόβεντρι στο FA CUP με 3-2. Απέναντι θα έχει έναν αξιόλογο αντίπαλο που δεν θα παίξει για τουρισμό. Οι “villangers” στοχεύουν στην 4η θέση, ενώ η Τότεναμ έχει θεωρητικά πιο εύκολο έργο, σε αυτή την αγωνιστική, με αντίπαλο την Λούτον. Δεν βλέπω πως δεν θα πάμε στο Goal/Goal, που το βρίσκουμε στο 1.58 από το pamestoixima.gr, σε ένα ραντεβού που θα πέσουν κορμιά

pagkakis
ANTI-BOOKER SPECIALIST
Νίκος Παγκάκης
30/03/2024 - 04:47
Νιούκαστλ
Νιούκαστλ - Γουέστ Χαμ
1.88
1 & Over 1.5
Τότεναμ - Λούτον
1.25
Goal - Goal
Άστον Βίλα - Γουλβς
1.58
Σούπερ Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας. Χωρίς Κατάθεση. Δωρεάν για όλους!