ANTI-BOOKER SPECIALIST
Νίκος Παγκάκης
24/03/2024 — 12:09 μ.μ.

Δυάδα με ισπανικό ταπεραμέντο

Καλησπέρα αγαπητοί φίλοι και προκαταβολικά χρόνια πολλά. Οι επιλογές δεν μας περισσεύουν για Κυριακή είναι αλήθεια. Αχ, αυτή η διακοπή… Οπότε κύριοι και κυρίες, με anti-booker style θα ταξιδέψουμε μέχρι την Ιβηρική, εκεί όπου στη Σεγούντα Ντιβιζιόν υπάρχει δράση άρα και παιχνίδια.

pamestoixima.gr

Βαγιαδολίδ - Εϊμπάρ η πρώτη μας επιλογή. Με σούπερ εντοπιζόμενη απόδοση. Μια Βαγιαδολίδ που χάνει… λάδια, με τον κόουτς Πετσολάνο να παίζει σε μια ζαριά το μέλλον του στο σύλλογο. Σκληρή ομάδα η Eϊμπάρ από την άλλη, δεν μπορώ να την υποτιμήσω. Το pamestoixima.gr μας δίνει ένα ωραιότατο 2,32 στο διπλό… Draw No bet.

Ένα 2-0 από την Φερόλ εκτός έδρας εκτροχίασε εκτός εξάδας την Βαγιαδολίδ. Οι οπαδοί της δεν το είδαν με καλό μάτι και ετοιμάζουν παράσταση διαμαρτυρίας με την Εϊμπαρ. Στο 9-3-1 ο απολογισμός εντός έδρας, αλλά όπως λένε το αποτέλεσμα μετράει. Αήττητη σε 4 σερί επισκέψεις σε διαφορετικές έδρες (2 νίκες – 2 ισοπαλίες) έμεινε τελευταία η Εϊμπαρ που σκούπισε την Βιγιαρέαλ Β, με 2-0. Οπότε η μετωπική αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον! Όσο και το 2,32 της επιλογής μας.

Δεύτερη επιλογή και δεν το ανοίγω άλλο το θέμα, γιατί οι αποδόσεις είναι υψηλές, είναι το Σανταντέρ – Ντεπορτίβο ΕλντένσεΟ άσος παίζει στο 1.98 μονάδες! Παρουσιάζει μάλιστα πτωτική τάση το τελευταίο 24ωρο κατά 8%.

pamestoixima.gr

Αήττητη η γηπεδούχος στα 4 τελευταία ματς, με σερί G/G και 3/4 Οver 2,5 τέρματα. Δεν χάνει καθόλου εύκολα εντός έδρας. Αντιμετωπίζει μια φιλοξενούμενη που αντίστροφα έχει 6/7 Under και συνήθως χάνει εκτός έδρας. Για την παραμονή λοιπόν, παλεύει η Ντεπορτίβο και το ίδιο θα κάνει απέναντι στην οικοδέσποινα Σανταντέρ. Ίσως της κάνει και το Χ της φιλοξενούμενης.

Στο Ελ Σαρδινέρο θα διεξαχθεί η αναμέτρηση. Με φτωχό παρελθόν - σε γενικές γραμμές – οι μονομαχίες μεταξύ των δύο τους. Θυμόμαστε μόνο το 3-3 του πρώτου γύρου. Τώρα πλέον έχουμε το νέο αντάμωμα στην 32η αγωνιστική. Άλλα στοιχήματα και προοπτικές για κάθε ομάδα σε αυτή τη συνάντηση. Το momentum όμως, θεωρώ εύκολα ή δύσκολα ευνοεί τη γηπεδούχο!

Με 15€ στοχεύω τα 69 , αφού με ανεβάζουν οι αποδόσεις. Καλό βόλι!

pagkakis
ANTI-BOOKER SPECIALIST
Νίκος Παγκάκης
24/03/2024 - 12:09
2 Χωρίς Ισοπαλία
Ρεάλ Βαγιαδολίδ - Εϊμπάρ
2.32
Σανταντέρ
Σανταντέρ - Κλαμπ Ντεπορτίβο Ελντένσε
1.98
Σούπερ Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας. Χωρίς Κατάθεση. Δωρεάν για όλους!