ANTI-BOOKER SPECIALIST
Νίκος Παγκάκης
03/09/2023 — 10:30 π.μ.

Αγία στοιχηματική τριάδα!

Κυριακή κοντή γιορτή σε Ελλάδα, Ιταλία και Αγγλία. Εκεί θα κάνουμε το παιχνίδι μας, χωρίς φόβο, με πάθος και μια καλή τριάδα με μεγάλη απόδοση. Την Αγία… τριάδα του ποδοσφαιρικού στοιχήματος ελπίζουμε! Πάμε να τα δούμε αναλυτικά…

pamestoixima.gr

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Οι ”πράσινοι” του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλουν το διπλό στους Ζωσιμάδες, με στόχο το 2/2 στο πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός όπως ήταν αναμενόμενο άφησε πίσω του την κακή βραδιά με την Μπράγκα, κληρώθηκε στο Europa League και τώρα το μυαλό του βρίσκεται στον επικίνδυνο Πας Γιάννινα, που με εξαίρεση την περσινή χρονιά, τον ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια. Γενικά παίζει καλό ποδόσφαιρο ο ΠΑΣ.

Με Γερεμέγιεφ η αποστολή του Παναθηναϊκού, ενώ νοκ άουτ θα είναι ο Χουάνκαρ, τον οποίο μπορεί επάξια να αντικαταστήσει και με το παραπάνω ο Μλαντένοβιτς. Μεγαλύτερος ο βαθμός ετοιμότητας των φιλοξενούμενων και δίνουμε το προβάδισμα στο διπλό. Αλλά ελέω παράδοσης,θα προτιμήσουμε το 2-3 γκολ σε απόδοση 1.94 στo pamestoixima.gr

pamestoixima.gr

Λίβερπουλ - Άστον Βίλα

Υπάρχει φαβορί, υπάρχει και καλή απόδοση στον άσο. Οι "reds" γύρισαν ένα σχεδόν χαμένο ματς με τη Νιούκαστλ και η ψυχολογία είναι στα ύψη. Οι "villagers" είναι εραστές του G/G και γενικά των γκολ στα ματς τους. Δείχνει.. safe επιλογή η νίκη της Λίβερπουλ.

Η γηπεδούχος έχει υπέρ της συντριπτική παράδοση... με 101 νίκες, 41 ισοπαλίες και 59 ήττες. Τρέχει σερί 6 νικών, με τους φιλοξενούμενους να είναι η ομάδα του Over ως τώρα. Θα ποντάρουμε στον άσο που πληρώνει 1.72, σε ενισχυμένη απόδοση από το pamestoixima.gr.

Τορίνο - Τζένοα

Τελευταίο ματς της Αγίας ποδοσφαιρικής Τριάδας το Τορίνο - Τζένοα. Η "Γκρανάτα" μετράει μόνο νίκες και για να βρούμε διπλό πρέπει να πάμε πολύ πίσω στο 2009! Ενώ μπορεί η Τορίνο να τρέχει θετικό σερί με 7-2-1 στην έδρα της με την φιλοξενούμενη, στα τελευταία ραντεβού τους κυμαινόμαστε στο NG.

pamestoixima.gr

Το πρώτο μεγάλο αποτέλεσμα της Τζένοα με την επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία της Ιταλίας είναι γεγονός και πρόκειται για το διπλό στο «Ολίμπικο» επί της Λάτσιο με 1-0. Η Τορίνο από την άλλη ψάχνει την πρώτη της νίκη για να σπάσει το ρόδι.

Περιμένω κλειστό ματς, με αντεπιθέσεις της Τζένοα και θα ποντάρω και εδώ στο 2-3 γκολ, που το βρίσκουμε στο 1.95 στο pamestoixima.gr.

pagkakis
ANTI-BOOKER SPECIALIST
Νίκος Παγκάκης
03/09/2023 - 10:30
2-3 Γκολ
ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός
1.94
Λίβερπουλ
Λίβερπουλ - Άστον Βίλα
1.72
2-3 Γκολ
Τορίνο - Τζένοα
1.95
Σούπερ Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας. Χωρίς Κατάθεση. Δωρεάν για όλους!