ANTI-BOOKER SPECIALIST
Νίκος Παγκάκης
02/09/2023 — 10:20 π.μ.

Με Αγγλική δυάδα τετραπλασιασμού!

Καλησπέρα σε όλους! Με ευρωπαϊκή αύρα από τις κληρώσεις σε Europa και Conference League, με τις χαρές και τις λύπες να έχουθν προηγηθεί, πάμε σε γεμάτο πρόγραμμα με πολλές επιλογές το ΣΚ. Ο μπαχτσές έχει τα πάντα, με έξυπνες κινήσεις πάμε ταμείο και κάνουμε καλό Σαββατοκύριακο.

Το Σάββατο εντοπίσαμε το ΜπρέντφορντΜπόρνμουθ. Ματς του άσου, του γκολ και του οver εν συντομία. Πάντα μου αρέσει να δίνω μια ευρεία διάσταση, του τι βλέπω. Όμως εμείς θα πρέπει να το παντρέψουμε το θέμα. Να μικρύνουμε το ρίσκο, να πάμε λογικά με safety και μια τζούρα ένστικτο αλλά καλό διάβασμα.

pamestoixima.gr

Σε τρία ματς είναι αήττητη η Μπρέντφορντ κόντρα στην Μπόρνμουθ, ενώ στα τελευταία πέντε τα τέσσερα επιβεβαίωσαν το N/G. Οι γηπεδούχος επί τρία συναπτά παιχνίδια, φλερτάρουν με…το 2-3 τέρματα. Ενώ η Μπόρνμουθ έχει μέχρι τώρα πολύ ευάλωτη άμυνα. Το 1 & Under 4,5 δίνει απόδοση 2.07 στο pamestoixima.gr και αξίζει τον κόπο.

Εγώ κοιτάω το δέντρο – την γενικότερη κατάσταση - όχι το δάσος… Ωστόσο για το τυπικό της υπόθεσης… Ο μέσος Ντάμσγκααρντ είναι στα πιτς, νοκ άουτ και οι Ντασίλβα, Μπαπτίστ και Τόνεϊ, για διαφορετικούς λόγους έκαστος είναι off για την γηπεδούχο. Για την φιλοξενούμενη πάλι, έχουμε τους Άνταμς, Φρέντρικς, Μαρκόντες, Ουαταρά και Σκοτ εκτός ματς. Αμφίβολος και ο Ταβερνιέρ (εξτρέμ). Με επιβεβαιώνουν οι απουσίες για την παραπάνω επιλογή.

pamestoixima.gr

Το ντουετάκι μου με England θα το κάνω σήμερα! Με την αντίπαλο της ΑΕΚ στην Ευρώπη για την οποία έχω εξαιρετική άποψη, αν και την πάτησε εντός από την Γουεστ Χαμ με 3-1 και καλείται να ρεφάρει. ΜπράιτονΝιουκάστλ, με την τελευταία να χάνει τα αυγά και τα πασχάλια από την Λίβερπουλ, που έπαιζε με 10 παίκτες. Κι όμως το γύρισε… Πάντως η Νιουκάστλ όταν έρθει σε ισορροπία θα κάνει ζημιές, έχει καλή ομάδα και δυνατή επίθεση. Όπως επίθεση φωτιά έχει και η Μπράιτον. Και ειδικά στην έδρα της βρίσκει δίχτυα.

Όλοι οι μπουκ βλέπουν το G/G και και το Over 2,5. Θα το έπαιρνα αλλα δεν πληρώνει πολλά. Αν το πάμε στο G/G και Under 4,5 τέρματα μας δίνει απόδοση 2.08 στο pamestoixima.gr. Θα το «δέσω» με το 2.07 της Μπρέντφορντ για να στοχεύσουμε στον τετραπλασιασμό. Καλό βόλι παίδες!

pagkakis
ANTI-BOOKER SPECIALIST
Νίκος Παγκάκης
02/09/2023 - 10:20
1 & Under 4.5
Μπρέντφορντ - Μπόρνμουθ
2.07
Goal - Goal & Under 4.5
Μπράιτον - Νιουκάστλ
2.08
Σούπερ Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας. Χωρίς Κατάθεση. Δωρεάν για όλους!