ANTI-BOOKER SPECIALIST
Νίκος Παγκάκης
29/08/2023 — 10:30 π.μ.

Ευρωπαϊκή τριάδα με 5 απόδοση!

Η Γαλατά πήγε Νορβηγία, ούσα σε καλύτερη κατάσταση. Ωστόσο την πήγε το ματς… Στο 8’ έμεινε πίσω στο σκορ. Οι Τούρκοι, δύο πρώτες ευκαιρίες στο 25’ και στο 29’ βρήκαν δίχτυα. Ήρθε η ισοφάριση στο 56’ και στην τελευταία φάση του αγώνα ήρθε η νίκη. Θα ρισκάρει η Μόλντε και θα βρει χώρους η Γαλατά, που δείχνει πιο κοντά στη νίκη.

pamestoixima.gr

Επιστρέφει από απουσία (τιμωρία), ο βασικότατος χαφ Τορέιρα. Στον πάγκο θα μείνει και το νέο απόκτημα από την Τσέλσι ο Ζίγιεχ. Αμφίβολοι οι Μπερίσα (Επιθετικός) και Λάινς (Αμυντικός) για την φιλοξενούμενη. Μου μυρίζει θρίλερ από ένστικτο. Αλλά φαβορί υπάρχει ξεκάθαρα, βάσει λογικής.

Έχουν αμυντικά κενά οι δύο αντίπαλοι. Ωστόσο το ποιος θα βάλει πρώτος γκολ θα παίξει ρόλο. Μπορεί για παράδειγμα να πάρει κεφάλι η Γαλατά και να μην ρισκάρει και να την πατήσουμε. Ας το πάμε στο  να σκοράρουν και οι δύο ομάδες G/G ή OVER 2.5 που δίνει απόδοση 1,41 στο pamestoixima.gr. Και υφίσταται έτσι η αλλιώς ως πιθανότητα.

pamestoixima.gr

Το στοίχημα κρύβει απρόοπτα, όπως στο πρώτο ραντεβού στο Ισραήλ της Γιουνγκ Μπόις με τη Μακάμπι Χάιφα. Έτρεχε ένα τρελό σερί με 49 συνεχή εντός έδρας αγώνες με τουλάχιστον ένα γκολ υπέρ της η Μακάμπι, κι όμως αυτό έσπασε και τους έστειλε όλους στον κουβά. Άρα μετά από ένα σφιχτό πρώτο ματς, αντιλαμβάνεστε τι έργο θα δούμε. Όλα παίζουν αλλά οι γηπεδούχοι καλούνται να επιτεθούν και περιμένω να ανοίξει το ματς. Το 2-3 Goal δίνει απόδοση 2,02 στο pamestoixima.gr και την κρίνουμε ως αξιόλογη.

pamestoixima.gr

Το γκολ του Μαντσίνι στην Πορτογαλία στις καθυστερήσεις αναζωπύρωσε τις ελπίδες του Παναθηναϊκού για πρόκριση εναντίον της Μπράγκα. Και στη ρεβάνς στο κατάμεστο ΟΑΚΑ θα γίνει ματς αίμα και άμμος… Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει πάνοπλος. Μας έχουν πάει ταμείο σερί οι «πράσινοι» και τους κρατάμε. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι διαφορετικό από το Γκολ - Γκολ ως σταθερά, το οποίο δίνει απόδοση 1.71 στο pamestoixima.gr. Για τους πολύ τολμηρούς, το παίζουν μαζί με πρόκριση των «πράσινων».

pagkakis
ANTI-BOOKER SPECIALIST
Νίκος Παγκάκης
29/08/2023 - 10:30
Γκολ - Γκολ ή Over 2.5
Γαλατασαράι - Μόλντε
1.41
2-3 Γκολ
Γιουνγκ Μπόις - Μακάμπι Χάιφα
2.02
Γκολ - Γκολ
Παναθηναϊκός - Μπράγκα
1.71
Σούπερ Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας. Χωρίς Κατάθεση. Δωρεάν για όλους!