ANTI-BOOKER SPECIALIST
Νίκος Παγκάκης
20/08/2023 — 11:00 π.μ.

Υποψιασμένη Ρόμα και τα «θέλω» των Βίλα - Έβερτον!

Κάθε αρχή και δύσκολη λέει ο λαός μας. Ωστόσο η συγκεκριμένη θα είναι εύκολη... Καθώς, όταν έχεις καλούς συνεργάτες και συμπαίκτες όλα απλοποιούνται και γίνονται ευχάριστα. Με θετική αύρα, λοιπόν, ενέργεια, αρχίζουμε ! Και με την ελπίδα να παίξουμε καλή… μπάλα στις προβλέψεις μας στο anti-booker.com. Ώστε να μπούμε στο γήπεδο με το δεξί.

Στο εξής θα τα λέμε παρέα από αυτή την στήλη, που έχω την αίσθηση πως θα πάει πολύ καλά. Και θα παίζουμε παρέα στις χαρές και στις λύπες μαζί. Συνετά και έξυπνα. Δεν είναι για χόρταση... Για να είμαστε στο τέλος της ημέρας, της εβδομάδας, οι κερδισμένοι της υπόθεσης. Με θετικό πρόσημο, αυτό μετράει.

Μπαίνουμε στο κόλπο χαλαρά για αρχή. Με...ντουέτο ματσάκια …ξεροσφύρι! Θα πεταχτούμε σήμερα μέχρι την Ιταλία. Στο μενού θα έχουμε όμως και Αγγλία. Με κερασάκι στην τούρτα ενίοτε τον Παναθηναϊκό, που τον κατέχουμε για ευνόητους λόγους.

pamestoixima.gr

Πρώτη στάση Ρόμα - Σαλερνιτάνα! Οι Ρωμαίοι του Μουρίνιο ξύπνησαν και τους απολαύσαμε στον τελικό του Europa League φέτος, με την σφραγίδα του προπονητή τους. Μουρίνιο is back επίσης. Δυστυχώς για εκείνους βέβαια, έπεσαν πάνω στην master της διοργάνωσης Σεβίλλη, με τα γνωστά αποτελέσματα! Οι Ρωμαίοι κάνουν πρεμιέρα με την Σαλερνιτάνα που τους ταλαιπωρεί και θέλουν να μπουν με το δεξί στη Serie A!

Η φιλοξενούμενη πέραν της προετοιμασίας, έχει προίκα και το 1-0 κόντρα στην Τερνάνα για το Κύπελλο. Οπότε το κοντέρ δεν είναι ανενεργό. Οι παίκτες της γνωρίζονται καλά και υπάρχει χημεία αφού δεν έγιναν τρελές αλλαγές. Όσο για τις επισκέψεις στη Ρώμη, είναι πονοκέφαλος για τους γηπεδούχους.

Λευκή ισοπαλία το 2019. Είχαμε νίκη της Ρόμα την επόμενη σεζόν, όχι άνετη όμως, με 2-1. Της πήραν το βαθμό της ισοπαλίας το 2021 (1-1). Ενώ το 2022 άλωσαν με 1-2 την έδρα των «Τζιαλορόσι». Δεν την λες και καλύτερη αντίπαλο για πρεμιέρα. Ωστόσο η ποιότητα της Ρόμα είναι δεδομένη, ο Μουρίνιο υποψιασμένος, ο κόσμος διψασμένος. Πελεγκρίνι , Ντιμπάλα είναι στα πιτς. Οι φορ των γηπεδούχων δεν με εμπνέουν. Επιλέγουμε σε αυτό το ποδοσφαιρικό ραντεβού τον άσο του 1.54 στο pamestoixima.gr.

pamestoixima.gr

Δεύτερη στάση γηραιά Αλβιώνα. Η πληγωμένη με πεντάρα - από την Νιούκαστλ την περασμένη αγωνιστική - Άστον Βίλα, φιλοξενεί την Έβερτον. Να δω πως θα μπαλώσει τις αμυντικές τρύπες της. Δεν θέλω να σταθώ στις απουσίες της τόσο, γιατί πιστεύω στο ένστικτο αυτοσυντήρησης αλλά και στην παράδοση, καθώς τα καταφέρνει τα τελευταία χρόνια με αντίπαλο την Έβερτον. Έχει να ηττηθεί από το 2016 με την συγκεκριμένη αντίπαλο.

Μια Έβερτον από την άλλη, την οποία παρακολούθησα με την Φούλαμ είναι αλήθεια, προσπαθώντας να καταλάβω πως έχασε 0-1; Ενώ ήταν πολύ καλύτερη στο χλοοτάπητα. Συμβαίνουν αυτά. Και οι δυο θα προσπαθήσουν να ρεφάρουν για τους λόγους τους. Κι ενώ μου αρέσει το Χ και με… γαργαλάει αρκετά, θα κάνω ύστατη ντρίμπλα και θα ψωνίσω από pamestoixima.gr το 1.87 του Under 2.5.

pagkakis
ANTI-BOOKER SPECIALIST
Νίκος Παγκάκης
20/08/2023 - 11:00
Ρόμα
Ρόμα - Σαλερνιτάνα
1.54
Under 2.5
Άστον Βίλα - Έβερτον
1.87
Σούπερ Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας. Χωρίς Κατάθεση. Δωρεάν για όλους!