ANTI-BOOKER SPECIALIST
Κώστας Μιαούλης
Μαζί μας ο…πάντα ιδιόρρυθμος αντισταρ των αθλητικών ρεπόρτερ, η μαύρη γάτα των ελληνικών γηπέδων, ο Γέροντας, Κώστας Μιαου!

Ντέρμπι αιωνίων με πλειάδα επιλογών!

To ντέρμπι αιωνίων δεσπόζει στην 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League και φυσικά οι επιλογές ποικίλουν για την μεγάλη μάχη του «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο Ολυμπιακός παίζει ένα σημαντικό χαρτί για να κλείσει ακόμα περισσότερο την ψαλίδα από την κορυφή, ενώ από την άλλη ο Παναθηναϊκός θ’ αναζητήσει τουλάχιστον την ισοπαλία, για να κρατήσει σε απόσταση τον αιώνιο αντίπαλο και σίγουρα να πάρει κάτι από την τελευταία σημαντική δοκιμασία του (έστω και αν έχει να επισκεφθεί το Περιστέρι) στο κλείσιμο της κανονικής περιόδου.

Σε αυτή την αναμέτρηση η επιλογή μου, έχει να κάνει με το σημείο, με την αίσθηση που έχω να είναι στο προβάδισμα των γηπεδούχων, πλην θεωρώ όμως την απόδοση για τον άσο των γηπεδούχων σχετικά μικρή για τα δεδομένα του πρωταθλήματος, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί φέτος η κατάσταση. Επειδή θεωρώ πως το ματς μπορεί να έχει σκορ και από τις δύο πλευρές, θα επιλέξω το goal-goal ή οver 2.5 με απόδοση 1.93, μαζί με το 1Χ και over 1.5 που πληρώνει 1.95 αλλά και τα κόρνερ που θα επιλέξω το over 8.5 στο 1.95 σαν επιλογή. Από τα ειδικά των σκόρερς, ο Χάμες για οποιαδήποτε στιγμή με 4.65 αποτελεί καλή περίπτωση, ενώ και το 6.00 του Παλάσιος δεν με αφήνει ασυγκίνητο.

Λίγη ώρα νωρίτερα, η ΑΕΚ θα παλέψει να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα στην Τούμπα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Η Ένωση θα πρέπει να βγάλει πάλι τον εαυτό της αυτοπεποίθησης και της σιγουριάς όταν αγωνίζεται στη Νέα Φιλαδέλφεια και θεωρώ πως μπορεί να το πράξει με εμφατικό τρόπο. Εδώ το ιδανικότερο και ασφαλέστερο σημείο που μπορούμε να επιλέξουμε είναι το άσος και οver 2.5 που πληρώνει στο 1.85!

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια στο κουπόνι, ξεχωρίζω τρεις επιλογές ως πιθανές. Θα πάω στο οver 3,5 με σκοράρισμα και από τις δύο ομάδες στον αγώνα της Χόφενχαϊμ με τη Ντόρτμουντ στο 2.47, στο goal-goal από την αναμέτρηση της Έβερτον με την Άστον Βίλα που το βρίσκουμε στο πολύ ελκυστικό 1.93 και θα κλείσω με την επιλογή από το ολλανδικό πρωτάθλημα και την αναμέτρηση της Χέρενφεν με την Βάαλβαϊκ με το over να πληρώνει στο 1.80 με τις εξαιρετικά ελκυστικές αποδόσεις της Stoiximan.


Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;