ANTI-BOOKER SPECIALIST
Κώστας Μιαούλης
Μαζί μας ο…πάντα ιδιόρρυθμος αντισταρ των αθλητικών ρεπόρτερ, η μαύρη γάτα των ελληνικών γηπέδων, ο Γέροντας, Κώστας Μιαου!

Ποντάρουμε στο φαβορί και την παράδοση

Η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Τσέλσι στο πιο ενδιαφέρον από τα δυο σημερινά ζευγάρια για τα νοκ αουτ του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα της Βεστφαλίας που βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας στην Μπουντεσλίγκα, δείχνει ένα καλό και συνεπές πρόσωπο στα παιχνίδια της από την στιγμή που ξεκίνησαν και πάλι τα πρωταθλήματα, αρκετά παραγωγική με έναν μέσο όρο δύο τερμάτων ανα παιχνίδι. Έχοντας απέναντι της μια Τσέλσι που βρίσκεται σε φάση ανοικοδόμησης θεωρώ πως είναι το λογικό φαβορί για την επικράτηση μιας και από τους «μπλε» θα λείπουν παίκτες μπαρουτοκαπνισμενοι σε τέτοιο ματς, όπως ο Μεντι, ο Πουλισικ, ο Καντε και ο Στέρλινγκ. Θα επιλέξω τον άσο σαν σημείο με 2.37 ενώ σαν επιλογή σκόρερ θα πάω στον Μπράντ με 4.25 για οποιαδήποτε στιγμή.

Για την 2η αναμέτρηση της ημέρας, αυτή ανάμεσα στην Μπριζ με την Μπενφίκα θα σημειώσω την εξαιρετική παράδοση που έχουν οι Λουζιτανοί με τους Βέλγους, αφού τελευταία ήττα σημειώθηκε το 2004 από την Άντερλεχτ, με τον απολογισμό να είναι εννέα νίκες και τέσσερις ισοπαλίες έκτοτε απέναντι σε βέλγικους συλλόγους. Η Μπριζ ήταν εκείνη που εξασφάλισε από την 4η αγωνιστική το εισιτήριο για τους 16, αλλά αλήθεια είναι πως δεν παρουσιάζει αυτή τη στιγμή το μομεντουμ του πρώτου μισού της σεζόν. Πάμε στο 2-3 γκολ εδώ και στο Χ2 και under 3.5.

pamestoixima.gr

Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;