ANTI-BOOKER SPECIALIST
Κώστας Μιαούλης
Μαζί μας ο…πάντα ιδιόρρυθμος αντισταρ των αθλητικών ρεπόρτερ, η μαύρη γάτα των ελληνικών γηπέδων, ο Γέροντας, Κώστας Μιαου!

Γκολ και over στο Μιλάνο!

Κάνουμε πρεμιέρα στη στήλη μας σήμερα πρώτη ημέρα των αγώνων νοκ αουτ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα από όλα τους οικοδεσπότες για την φιλοξενία με την ελπίδα να έχουμε μια θετική και αποδοτική συνεργασία, με γνώμονα και την όποια βοήθεια μπορεί να δώσει η στήλη σε επίπεδο προγνώσεως και άποψης.

Το ζευγάρι της Μίλαν με την Τότεναμ απόψε, ίσως να μην έχει την λάμψη του άλλου της βραδιάς, αυτού της ΠΣΖ με την Μπάγερν, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι ένα ματς που μπορεί να μας δώσει πολλά γκολ. Οι αμυντικές επιδόσεις και των δύο ομάδων προδιαθέτουν για ένα ματς που θα πάει σε μεγάλο σκορ παρότι πρόκειται για το πρώτο παιχνίδι.

Η κακή εικόνα της Μίλαν μετά την επανέναρξη των πρωταθλημάτων μας κάνει πολύ διστακτικούς στο να πάμε σε σημείο υπέρ των γηπεδούχων. Από την άλλη μεριά και η Τοτεναμ που έχασε και τον Μπετανκούρ για το υπόλοιπο της σεζόν δείχνει πολλές αδυναμίες αμυντικά, όπως φανερώθηκε και στην αναμέτρηση με τη Λέκτερ όπου δέχτηκε τέσσερα γκολ. Γι’ αυτό το ματς το goal goal και over στο 2.42 αποτελεί μιαν άριστη επιλογή, ενώ στην περίσταση των ενισχυμένων αποδόσεων μπορει να το βρει κανείς ακόμα και στο 3.00. Ενδιαφέρουσα προοπτική και το 4.75 για το συνδυαστικό σημείο νίκης Τοτεναμ με τον Χάρι Κέιν να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή.

pamestoixima.gr

Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;