Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

Η Εθνική μας και το όβερ.

Καλημέρα. Εποχή Μαρκαριάν απο σήμερα για την Εθνική μας ομάδα, μετά τον άμπαλο Ρανιέρι. Αλήθεια βρήκε αυτός καμιά ομάδα? Εδώ που τα λέμε ούτε και για την Σαπεκοένσε της αγαπημένης Βραζιλίας δεν κάνει. Άντε να ξεκινήσει το τόπι εκεί στη χώρα του καφέ να πάρουμε λίγο τα πάνω μας.

Ζορικό απόψε θα είναι το ματσάκι στην Ουγγαρία. Δεν ξέρω κατά πόσο έχει προλάβει να μαζέψει την κατάσταση ο Μαρκαριάν και το ματς είναι καθαρή τριπλή. Ωστόσο επειδή θέλουμε οπωσδήποτε το τρίποντο δεν νομίζω να μην πάρουμε επιθετικές πρωτοβουλίες και να κλειστούμε στο καβούκι μας. Ένα γκολ μπορούμε να το βγάλουμε , όμως επειδή δεν πιστεύω οτι ο Παραγουανός τεχνικός θα έχει φτάσει να διορθώσει τα αμυντικά μας κενά, δυστυχώς ένα τέρμα βλέπω να το έχουν και οι γηπεδούχοι. Το γκολ - γκολ είναι ψηλά. 2.10 στο Στοίχημαν.

Προς το όβερ το Γεωργία - Γερμανία. Τα πάντσερ παίζουν επιθετικά και επειδή μέχρι στιγμής δεν έχουν δείξει την κατάλληλη σοβαρότητα, νομίζω θα ξεσπάσουν στους άμοιρους Γεωργιανούς. Τα πολλά τέρματα μπορούν να επιβεβαιωθούν.

Καλή επιτυχία σε οτι και αν επιλέξετε. Και ελπίζω ο Μαρκαριάν να μπει με το δεξί. Την χρειαζόμαστε την νίκη επειγόντως μπας και προλάβουμε το επόμενο Εuro. Χλωμό όπως και να το κάνουμε. Προσωπική γνώμη , πάντα.

Για ειδικά στοιχήματα και πολλά άλλα σας περιμένω όλους και όλες στο Facebook.

betfighter
Betfighter
29/03/2015 — 08:37 π.μ.
Γεωργία - Γερμανία Όβερ 2.50 Γκολ1.5
0-2
Ουγγαρία - Ελλάδα Γκολ - Γκολ2.1
0-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
35 3.15 110.25
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 33 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 36 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 36 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 36 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 37 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.