Βασική Πρόταση
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
basiki_protasi

Η αντεπίθεση για την τετράδα

Η αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Γουέστ Χαμ, στο Άνφιλντ θα μας απασχολήσει σήμερα. Οι κόκκινοι του Ρότζερς δείχνουν να ανεβάζουν στροφές τελευταία και σίγουρα έχουν ως σκοπό να παίξουν τα ρέστα τους τους επόμενους μήνες για την είσοδό τους στην τετράδα. Η ομάδα της Λίβερπουλ δείχνει βελτιωμένη στα 4-5 τελευταία ματς που έδωσε, ειδικά στην άμυνα και η πιθανή επιστροφή του Στάριτζ σήμερα θα τις δώσει ακόμα πιο πολλές λύσεις επιθετικά που δείχνει να χωλένει. Η επιθετική γύμνια της ομάδας, στέρησε και την πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ, αφού συνολικά οι κόκκινοι ήταν καλύτεροι της Τσέλσι στα δύο ματς αλλά όχι και αποτελεσματικοί.


Η Γουέστ Χαμ κάνει μια εκπληκτική χρονιά ως τώρα. Ποια θα είναι η κατάληξη κανείς δεν ξέρει, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν από τα αποτελέσματα των επόμενων 5-6 αγωνιστικών όπου η ομάδα του Αλαρντάις έχει να περάσει δύσκολα εμπόδια. Η αρχή γίνεται σήμερα στο Άνφιλντ και τα σφυριά πρέπει να πιάσουν καλύτερη απόδοση από το ματς του πρώτου γύρου κόντρα στη Λίβερπουλ, πορόλο που τότε κέρδισαν 3-1, αν θέλουν να πάρουν κάτι καλό.


Η Λίβερπουλ δείχνει σταθερότητα τελευταία και ο άσος θα είναι η επιλογή της στήλης. Η ομάδα του Ρότζερς θα πάρει το τρίποντο, θα περάσει τη Γουέστ Χαμ στη βαθμολογία και θα κάνει την αντεπίθεσή της για την είσοδο στην προνομιούχο τετράδα.

basiki_protasi
Βασική Πρόταση
31/01/2015 — 03:36 π.μ.
Λίβερπουλ - Γουέστ Χαμ 11.68
2-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
125 1.68 210
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 39 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 42 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 42 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 42 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 43 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.