Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

To ψόφιο πρόγραμμα και η κλήρωση

Καλησπέρα. Σε χειμερία νάρκη είμαστε τις τελευταίες μέρες με το πρόγραμμα που υπάρχει. Τίποτα το αξιόλογο δεν κυκλοφορεί στη στοιχηματική πιάτσα και τα ρεπό που παίρνουμε σίγουρα μας έχουν βγει σε καλό.


Μια από τα ίδια ισχύει και σήμερα. Θα μπορούσαμε να ασχοληθούμε με 3-4 παιχνίδια από αυτά που έχει το μενού, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Η Μπουντεσλίγκα ξαναμπαίνει στο πρόγραμμα, αλλά με δαύτους δεν ασχολούμασταν τις καλές τις μέρες, θα το κάνουμε σήμερα που έχουμε να τους δούμε πάνω από ένα μήνα;


Στο Μπόρνμουθ-Γουότφορντ η Μπόρνμουθ δίνεται πολύ χαμηλά. Έχει δει κανείς τι έχει κάνει η Γουότφορντ στα δύο τελευταία ματς; Απλά έχει βάλει 12 γκολ και η επίθεσή της πετάει φωτίες. Το γκολ-γκολ είναι καλό στήριγμα.

Και κάπου εκεί τελειώνουμε.. Προσωπικά δεν βρήκα κάτι άλλο που να αξίζει και θα περιμένω τα αυριανά που έχουμε φουλ κίνηση.


Έγινε και η κλήρωση για το κύπελλο. ΑΕΚ-Ολυμπιακός... Φωτιά τα δύο ματς και καλύτερα που οι δύο ομάδες κληρώθηκαν να παίξουν τώρα, γιατί άν αυτό γινόταν στον τελικό θα έπαιρνε φωτιά το ΟΑΚΑ ολόκληρο. Μέχρι να έρθει η ώρα γι’ αυτά τα δύο ματς έχουμε καιρό..Θα τα πούμε και αναλυτικότερα.


Αυτά για σήμερα φίλοι μου..Αύριο οι μηχανές θα είναι full on..Μείνετε συντονισμένοι.


Y.Γ 1 Για τα περαιτέρω μαζευόμαστε εδώ!


Y.Γ 2 TEΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ της sportingbet ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!! Σε ΚΑΤΑΘΕΣΗ μέχρι 50 ευρώ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΔΩΡΟ!!!! ΑΝΟΙΞΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΡΑ....και ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ 200 ΕΥΡΩ!! Γραφτείτε τώρα!!!!!!!!!!!
https://www.sportingbet.gr/offers/stoixima.aspx?affiliate=ia_reg_gr&pname=a_49139b_18225c_26019d_



ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 33 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 36 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 36 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 36 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 37 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.