Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Δυάδα ασιατικών από Σούπερ Λιγκ

Καλημέρα σε όλους. Επανερχόμαστε σήμερα αν και θα ομολογήσω ότι το πρόγραμμα δεν μου δημιουργεί κίνητρο για ένα δυνατό ποντάρισμα. Μετρημένα τα κουκιά λοιπόν φίλοι μου.


Με τη Σούπερ Λιγκ θα ασχοληθούμε αποκλειστικά και δύο σημεία που κατά τη γνώμη μου μοιάζουν αρκετά safe. Πρόκειται για μια δυάδα που αποτελείται από ασιατικά χάντικαπ με πολλές πιθανότητες να εμφανιστούν.


Το πρώτο είναι ο άσος του Ολυμπιακού. Θα τον καθαρίσει τον Πανιώνιο με διαφορά δύο γκολ και πάνω. Οι παίχτες αλλά και ο Μίτσελ πλέον δίνουν εξετάσεις σε κάθε ματς και το σημερινό είναι μια καλή ευκαιρία να πάρουν επιτέλους μια άνετη νίκη. Αν δεν το κάνουν και σήμερα, δεν θα το κάνουν ποτέ. Ο Ουζουνίδης έκανε το καθήκον του στο ντεμπούτο με τον ΟΦΗ την Κυριακή, αλλά σήμερα ξέρει καλά πως δεν μπορεί να περιμένει τίποτα από αυτό το ματς.


Τη Σκωτία και τη Ρέιντζερς έχει βάλει για προορισμό ο Ρίνο Γκατούζο, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών. Έχει χαθεί ο προσανατολισμός εκεί στον ΟΦΗ; Πιθανό με βάση τα τελευταία αποτελέσματα, με το ελαφρυντικό βέβαια πως οι απουσίες ήταν πολλές. Η σημερινή αντίπαλος, Καλλονή δεν βαδίζει πολύ καλύτερα είναι η αλήθεια και έχει να κερδίσει πάνω από μήνα. Θα τα καταφέρει σήμερα; Δύσκολο, με το δεδομένο πως ο ΟΦΗ καίγεται για βαθμούς, αλλά πιστεύει κανείς πως οι Κρητικοί θα κερδίσουν την ομάδα του Ματζουράκη με διαφορά πάνω από δύο γκολ; Δύσκολο επίσης. Συμπερασματικά, το διπλό με χάντικαπ (+1.00, +1.5) γκολ για την Καλλονή είναι καλή επιλογή και θα είναι μεγάλη έκπληξη για μένα αν ο ΟΦΗ καταφέρει να κερδίσει με άνεση.


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε ΟΛΟΥΣ και ΠΡΟΣΟΧΗ στις κακοτοπιές!




Y.Γ 1 Για τα περαιτέρω μαζευόμαστε εδώ!


Y.Γ 2 TEΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ της sportingbet ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!! Σε ΚΑΤΑΘΕΣΗ μέχρι 100 ευρώ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΔΩΡΟ!!!! ΑΝΟΙΞΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΡΑ....και ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ 200 ΕΥΡΩ!! Γραφτείτε τώρα!!!!!!!!!!!
http://partner.sbaffiliates.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_49139b_1403

Υ.Γ 3 Ο Γιώργος Σαμαράς είναι ένας μεγάλος άνθρωπος..

Υ.Γ 4 Άρχισαν πάλι μεταγραφικά σενάρια του κώλου.. Αηδία..
antibooker
Antibooker
17/12/2014 — 12:55 μ.μ.
Ολυμπιακός - Πανιώνιος 1 ( -1.5)1.425
2-0
ΟΦΗ - Καλλονή 2(+1.0,+1.5)1.57
1-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
60 2.24 134.24
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 11 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 14 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 14 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 14 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 14 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.