Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Calma, Calma..

Καλημέρα. Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια τις τελευταίες μέρες και άλλο ένα ταμείο μπήκε χτες στη λίστα μας.Φτου να μη μας ματιάσω αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα σερί που τρέχει η στήλη με τις τόσες μέρες σερί που πληρωνόμαστε και ευελπιστούμε αυτό να μεγαλώσει κι άλλο.


Σήμερα τα πράγματα είναι σαφώς πολύ περιορισμένα. Έτσι λοιπόν θα κάνουμε ένα ωραιότατο πάσο, θα αράξουμε τα κυβικά μας και θα περιμένουμε να έρθει μια καλύτερη μέρα. Δεν αξίζει τον κόπο να χαλάσουμε τα κέρδη μας σε παιχνίδια που δεν πληρούν τις προδιαγραφές έτσι ώστε να τα ποντάρουμε.


Ίσως το μόνο ματς που να μου κάνει κάποιο κλικ είναι ο άσος του ΟΦΗ που παίζει στην Κρήτη κόντρα στην Ξάνθη για το κύπελλο, αλλά και πάλι δεν πρόκειται να ποντάρω τίποτα πριν το ματς. Εδώ είμαστε, δόξα το Θεό έχουμε τη LIVE πλατφόρμα και η ενημέρωση μπορεί να γίνει από εκεί στο πιτς φιτίλι.


Όσον αφορά τα χτεσινά, τις πολλές εκπλήξεις δηλαδή στα παιχνίδια κυπέλλου για μένα δεν υπάρχει καμία έκπληξη. Αναμενόμενα είναι τα αποτελέσματα αυτά, ακόμα και οι ισοπαλίες των ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού. Ο πρώτος δεν γίνεται να κερδίζει συνέχεια με το λειψό ρόστερ που έχει, ενώ ο άλλος στην Ελλάδα δεν έχει κάνει ακόμα ούτε μισή καλή εμφάνιση. Κάπου θα την πάταγε και ευτυχώς γι’ αυτόν ήταν δίχως το παραμικρό κόστος.


Αυτά που λέτε φίλοι μου για σήμερα. Να έχετε μια πολύ όμορφη μέρα και το Σαββατοκύριακο είναι κοντά.


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε ΟΛΟΥΣ και ΠΡΟΣΟΧΗ στις κακοτοπιές!




Y.Γ 1 O Ζuckerberg δεν γούσταρε αλλά εμείς κάναμε νέο προφίλ!! Η νέα διεύθυνση είναι εδώ! Περιμένω τα αιτήματα φιλίας σας! Ευχαριστώ!!


Y.Γ 2 TEΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ της sportingbet ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!! Σε ΚΑΤΑΘΕΣΗ μέχρι 100 ευρώ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΔΩΡΟ!!!! ΑΝΟΙΞΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΡΑ....και ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ 200 ΕΥΡΩ!! Γραφτείτε τώρα!!!!!!!!!!!
http://partner.sbaffiliates.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_49139b_1403
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 38 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 40 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 40 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 41 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 41 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.