Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Mε νίκες καθαρίζουν!

Καλημέρα σας φίλοι μου και χρόνια πολλά ανήμερα της μεγάλης γιορτής του ΟΧΙ! Για το ντέρμπυ τα είπαμε και χτες αλλά η ζωή συνεχίζεται και έχουμε κύπελλο αυτό το τριήμερο! Πολλά τα ματς, πολλές και οι παγίδες όμως και θα κινηθώ στοχευμένα με μια δυάδα και καλή για το κέρδος, παρόλο που δεν κρίνεται σήμερα αλλά για να προλάβουμε τις καλές αποδόσεις.Αναλυτικά:

Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Πανθρακικό σε ματς με κίνητρο εκατέρωθεν. Με νίκη κλειδώνουν την πρόκριση οι Περιστεριώτες πριν το ματς με την ΑΕΚ που είναι και το δυσκολότερο του ομίλου. Οι φιλοξενούμενοι επίσης θα ψάξουν τη νίκη αφού η ισοπαλία μόνο θεωρητικές ελπίδες θα τους αφήσει.Αυτό το γεγονός ενισχύει τον άσο μιας και ο Ατρόμητος εντός έδρας και με χώρο μπορεί να καθαρίσει εύκολα και θα επιλέξω τον άσο.

Τον άσο θα επιλέξω και στη Λεωφόρο για σχεδόν τους ίδιους λόγους. Ένα μήνα έχει να δει νίκη σε επίσημο ματς ο ΠΑΟ από το 1-0 με τη Νίκη Βόλου και η νίκη σε αυτό το ματς για τόνωση ενόψει δύσκολης συνέχειας αλλά και για την εξασφάλιση της πρόκρισης, κρίνεται επιβεβλημένη.Ο Παναιτωλικός είναι με την πλάτη στον τοίχο μετά τη γκέλα την πρώτη αγωνιστική εντός έδρας και άρα αν θέλει κάτι παραπάνω από το θεσμό θα πρέπει να ανοιχτεί και να ψάξει τη νίκη. Άσος και εδώ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!

Υ.Γ.   Χρόνια πολλά και καλά μυαλά.. σε πολλούς!
Υ.Γ.1 Για κουβέντα κριτική και ό,τι άλλο σε περιμένω στο fb με ένα κλικ εδώ
fountaristos
Φουνταριστός
28/10/2014 — 11:12 π.μ.
Ατρόμητος - Πανθρακικός 11.55
1-1
Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός 11.5
3-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 2.33 116.25
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;