Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

To ντέρμπυ και οι άλλοι!

Καλημέρα σας φίλοι μου. Ζόρικη η εβδομάδα που πέρασε και, όπως πάντα, δεν αποφεύγουμε την αυτοκριτική. Μία η Σίτυ μία η Λίβερπουλ, μία και η νεκρανάσταση του ΠΑΟ στο 87 δεν θέλει και πολύ να σε κάνει έξαλλο το στοίχημα. Θέλει και τύχη και μομέντουμ το πράγμα και αυτό θα ψάξουμε αυτό το Σ/Κ με μια αγωνιστική στη Super League που προσφέρεται για δυνατό ποντάρισμα. Ασφαλώς ξεχωρίζει το ντέρμπυ αιωνίων αλλά υπάρχουν και άλλα δυνατά σημεία. Αναλυτικά:

Το σημερινό πρόγραμμα έχει τον άσο του ουραγού Λεβαδειακού στο 1.55, δηλαδή αστεία πράγματα. Μακριά και ας κάνει ο Κομπότης σεφτέ στις νίκες. Ο ΠΑΣ με την Καλλονή για μένα είναι τριπλή άρα δεν θα ρισκάρουμε τα τα λεφτά μας εδώ. Τι μένει? Ο άσος του Ατρόμητου με τον Εργοτέλη. Καλή εμφάνιση και παραλίγο αποτέλεσμα για τους Κρητικούς με τον Ολυμπιακό αλλά εκτός έδρας χάνουν πολύ δύναμη, και ειδικά σε έδρα όπως το Περιστέρι. Βάζοντας στη ζυγαριά όμως ότι θα είναι κλειστό το ματς και ότι έχει βρέξει τουλούμι από χτες η επιλογή μου θα είναι το under. Καθαρίζει λογικά ο Ατρόμητος αλλά όπως και να χει το σκορ θα μείνει χαμηλά σε τέτοιο τερέν.

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί την Βέροια σε ντέρμπυ κορυφής! Κακά τα ψέμματα αν κάνει και εδώ η Βέροια ζημιά θα είναι άξιος της μοίρας του ο Δικέφαλος. Περιμένω να καθαρίσει εύκολα τη μπουγάδα και να μην δέχεται και γκολ μιας και θα είναι και κουρασμένος από το ματς της Πέμπτης. Άσος και no goal οι επιλογές μου από εδώ.

Πάμε και στο ντέρμπυ. Ενώ μοιάζει με το περσινό για μένα απέχει πάρα πολύ. Πλέον ο Ολυμπιακός θα είναι υποψιασμένος και δεν θα υποτιμήσει τον αντίπαλο του, αλλά και ο ΠΑΟ, άσχετα από το καλό δεύτερο ημίχρονο στην Ολλανδία, σέρνεται περιμένοντας τον λυτρωτή Μπέργκ. Ανώτεροι οι γηπεδούχοι, ο άσος προσφέρεται σε καλή τιμή για γερό ποντάρισμα.Από κοντά και το ενδεχόμενο κόκκινης στο μας που πληρώνει 3.10 στον στοίχημαν.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!

Υ.Γ.   Έβρεξε 2 ώρες και γίναμε Βενετία πάλι.. Που να είχαμε και μουσώνες σε αυτή τη χώρα..
Υ.Γ.1 Ας ελπίσουμε να μην έχουμε ευτράπελα και να δούμε μόνο μπάλα στο ντέρμπυ.
Υ.Γ.2 Επιτέλους έχουμε προφίλ στο fb και σας περιμένω όλους με ένα κλικ εδώ!
fountaristos
Φουνταριστός
25/10/2014 — 10:46 π.μ.
Ατρόμητος - Εργοτέλης under 2,51.66
1-1
ΠΑΟΚ - Βέροια no goal1.75
4-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 2.91 116.2
fountaristos
Φουνταριστός
25/10/2014 — 10:46 π.μ.
ΠΑΟΚ - Βέροια 11.4
4-1
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 11.6
1-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
100 2.24 224
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ