Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Ιρλανδική μάχη τίτλου-ουράς

Mε την Ιρλανδία και μόνο θα ασχοληθεί σήμερα η στήλη μας, μιας και διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και όπως φυσικά συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν κάποια ματς που αξίζει να ασχοληθούμε.


Στη μάχη του τίτλου η Ντουντάλκ αυτοκτόνησε τις δύο τελευταίες αγωνιστικές και με απανωτές γκέλες βρίσκεται στο καναβάτσο. Έχασε την πρώτη θέση από την Κορκ και σήμερα οι δύο ομάδες είναι αντιμέτωπες κυριολεκτικά σε έναν τελικό πρωταθλήματος. Η Ντουντάλκ είναι γηπεδούχος και θέλει μόνο τη νίκη για να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα. Στην Κορκ κάνει και η ισοπαλία. Παράδοση και δυναμική γηπεδούχων δείχνουν άσο, όμως το μομέντουμ δείχνει Κορκ. Η ομάδα του Νότου είναι αήττητη εδώ και έξι αγωνιστικές και μπορεί σήμερα να κάνει την κηδεία και να πανηγυρίσει τον τίτλο μέσα στην έδρα του αντιπάλου. Γενικά το ματς είναι πολύ αμφίρροπο και δεν θα ρισκάρουμε σε σημείο αλλά στο γκολ-γκολ.


Πάμε τώρα στη μάχη της ουράς. Γιου Σι Ντι και Άθλοουν Τάουν μάχονται για τη σωτηρία. Η πρώτη αντιμετωπίζει στην έδρα της την Μπρέι και η δεύτερη επίσης εντός την Ντροχέντα. Οι δύο φιλοξενούμενες είναι αδιάφορες και οι παίχτες τους ήδη σκέφτονται τις... χειμερινές τους διακοπές. Θεωρώ πως Άθλοουν και Γιου Σι Ντι θα πάρουν τη νίκη σήμερα και η Άθλοουν θα παίζει του χρόνου στη δεύτερη κατηγορία, μιας και έχει ένα βαθμό λιγότερο.



antibooker
Antibooker
24/10/2014 — 01:37 μ.μ.
Γιου Σι Ντι - Ντροχέντα 12.5
1-0
Άθλοουν Τάουν - Μπρέι 11.65
1-1
Ντουντάλκ - Κορκ Γκολ-Γκολ1.9
2-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 7.84 235.13
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 31 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 34 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 34 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 34 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 35 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.