Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Διπλά για ΤΑΜΕΙΟ

Καλημέρα στην παρέα μας. Τσάμπιονς Λιγκ και Αγγλία έχει σήμερα το πρόγραμμα και είναι σαν να λέμε απ΄ όλα έχει ο μπαξές.

Στο ματσάκι που γίνεται νωρίς στην ήδη κρύα Μόσχα θα επιλέξουμε το γκολ-γκολ. Οι Ρώσοι δεν θα μείνουν για δεύτερο σερί παιχνίδι στο μηδέν. Η Σίτι στην Ευρώπη έχει πρόβλημα και αυτό είναι κάτι περισσότερο από εμφανές. Δεν θα καθαρίσει εύκολα και για να το κάνει θέλει πάνω από δύο γκολ.


ΑΠΟΕΛ-Παρί και για μένα οποιοδήποτε αποτέλεσμα πέρα από το διπλό θα είναι τεράστια έκπληξη. Το επίπεδο των Γάλλων είναι κάτι ορόφους πιο πάνω και με δύο ισάριθμες νίκες απέναντι στην ομάδα του πρώην Σερ Άλεξ της Θεσσαλονίκης (να μην ξεχνιόμαστε), μπορούν ακόμα και την πρωτιά στον όμιλο.


Πάμε τώρα και των Άγγλων οι οποίοι έχουμε πει πως δεν σταματάνε να παίζουν ... ποτέ.


Η Ντέμπι θα έχει αυτοκτονικές τάσεις αν πετάξει βαθμούς στο Μπλάκπουλ. Η ομάδα της βορειοδυτικής Αγγλίας είναι ουραγός στη βαθμολογία και όπως έχουμε πει ήδη από τον Αύγουστο πρέπει να αρχίσει να κάνει ήδη σχέδια για τη Λιγκ 1. Από την άλλη τα κριάρια είναι μεγάλο φαβορί για άνοδο και σήμερα θα πάρουν το διπλό.


Κρου-Πίτερμπρο και το παιχνίδι δεν είναι τόσο εύκολο όσο δείχνει για την Μπόρο. Μπορεί η Κρου να είναι τελευταία, μπορεί στο τέλος να υποβιβαστεί, όμως τελευταία δείχνει κάποια σημεία ζωής. Μπορεί να σκοράρει και να κάνει δύσκολη τη ζωή των φιλοξενούμενων. Γκολ-Γκολ.


Μια από τα ίδια και στο Πορτ Βέιλ-Σκάνθορπ. Η νεοφώτιστη Βέιλ τα βρίσκει σκούρα μέχρι τώρα στη βαθμολογία, αλλά δε σημαίνει πως η Σκάνθορπ τα πάει καλύτερα. Οι δύο ομάδες καίγονται για βαθμούς και θα κυνηγήσουν λυσσαλέα τη νίκη. Δεν ξέρω ποιος θα την πάρει, αλλά το γεγονός να σκοράρουν και οι δύο είναι πάρα πολύ πιθανό.



ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε ΟΛΟΥΣ και ΠΡΟΣΟΧΗ στις κακοτοπιές!




Y.Γ 1 O Ζuckerberg δεν γούσταρε αλλά εμείς κάναμε νέο προφίλ!! Η νέα διεύθυνση είναι εδώ! Περιμένω τα αιτήματα φιλίας σας! Ευχαριστώ!!


Y.Γ 2 TEΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ της sportingbet ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!! Σε ΚΑΤΑΘΕΣΗ μέχρι 100 ευρώ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΔΩΡΟ!!!! ΑΝΟΙΞΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΡΑ....και ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ 200 ΕΥΡΩ!! Γραφτείτε τώρα!!!!!!!!!!!
http://partner.sbaffiliates.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_49139b_1403
antibooker
Antibooker
21/10/2014 — 01:33 μ.μ.
ΑΠΟΕΛ - Παρί Σεν Ζερμαίν 21.57
0-1
Μπλάκπουλ - Ντέρμπι 21.66
0-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
60 2.61 156.37
antibooker
Antibooker
21/10/2014 — 01:33 μ.μ.
Κρου - Πίτερμπρο Γκολ-Γκολ1.66
1-0
Πορτ Βἐιλ - Σκάνθορπ Γκολ-Γκολ1.66
2-2
ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μάντσεστερ Σίτι Γκολ-Γκολ1.8
2-2
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 4.96 148.8
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 11 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 14 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 14 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 14 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 15 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.