Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

Το διπλό ανάγκης και τα γκολ..

Καλημέρα. Βραδιά με ελληνικό ενδιαφέρον η αποψινή με τον Ολυμπιακό να δίνει κρίσιμο ματς με την Γιουβέντους. Δύσκολο παιχνίδι με τους ερυθρόλευκους να θέλουν το τρίποντο για να μπουν και πάλι δυνατά στο κόλπο της πρόκρισης.

Παρακολούθησα το Σάββατο το παιχνίδι με τον Εργοτέλη και σκεφτόμουνα πως θα κρατήσει πίσω ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μεγάλη Κυρία με τον Τέβεζ να πετάει πραγματικά φωτιές. Πολλά αμυντικά κενά για την ελληνική ομάδα και νομίζω οτι οι Ιταλοί θα βρουν δίχτυα τουλάχιστον μια φορά. Ένα γκολ το έχει και η ομάδα του Μιέτσελ και το γκολ - γκολ συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες. Στο Στοίχημαν δυαράκι..Το κρατάμε.

https://www.stoiximan.gr/?clkco=47efe305-5e9d-4fde-8882-f03e7bfbb681

Στο άλλο ματς του ομίλου με το καλό με το κακό η Ατλέτικο θα κερδίσει την Μάλμε. Μικρός ο άσσος και πολύ απλά προσερνάμε.

Στον δεύτερο όμιλο, ΝΟ ΒΕΤ στο Λουντογκόρετς - Βασιλεία , ενώ στο Λίβερπουλ - Ρεάλ και εδώ το γκολ - γκολ μοιάζει πολύ πιθανό. Δυνατές γραμμές κρούσης μπορούν να μας προσφέρουν ένα άκρως χορταστικό παιχνίδι.

Στο τρίτο όμιλο, το Μονακό - Μπενφίκα δεν προσεγγίζεται απο πουθενά. Αψυχολόγητες και οι δυο, και θα πρότεινα να τις αφήσουμε στην ησυχία τους.

Η Λεβερκούζεν σκοράρει ακατάπαυστα τελευταία ενώ τα ίδια δεδομένα ισχύουν και στη Ζενίτ. Δουλεμένα σύνολο με ικανότατους επιθετικούς μπορούν να μας χαρίσουν το γκολ - γκολ. 1.95 μια χαρά είναι.

Τέλος στο τέταρτο όμιλο, έχω κυκλώσει ένα διπλό και ένα γκολ - γκολ. Οι κανονιέρηδες έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα είναι υποχρεωμένοι να φύγουν απόψε με το διπλό απο το Βέλγιο. Υπερτερούν τόσο σε ποιότητα όσο και σε εμπειρία απο την Άντερλεχτ και θα τους εμπιστευτώ. Αν δεν κερδίσουν μπαίνουν σε περιπέτειες και ο Βένγκερ δεν θα θέλει να σκέφτεται τέτοια ενδεχόμενα.

Γκέλες στη Μπουντεσλίγκα, σοβαρή στο CHL. Ο τίτλος για την Ντόρτμουντ. Ψυχολογία στα ύψη για την Γαλατασαράι μετά την νίκη στο ντέρμπι επί της Φενερμπάχτσε με τον Σνάιντερ να βρίσκει πάλι τα πατήματά του και να κλέβει την παράσταση. Λογικό είναι το διπλό εδώ, όμως το καυτό Τούρκ Τέλεκομ Αρένα δεν είναι για να το πας κόντρα. Προς το γκολ - γκολ καλύτερα.
 
Καλή επιτυχία σε οτι και αν επιλέξετε!

Για ειδικά στοιχήματα, πονταρίσματα της τελευταίας στιγμής και πολλά άλλα σας περιμένω όλους και όλες στο facebook!

https://www.facebook.com/giorgos.souliotis.12

betfighter
Betfighter
22/10/2014 — 05:38 π.μ.
Ολυμπιακός - Γιουβέντους Γκολ - Γκολ2
1-0
Λίβερπουλ - Ρεάλ Γκολ - Γκολ1.6
0-3
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 3.2 160
betfighter
Betfighter
22/10/2014 — 05:38 π.μ.
Άντερλεχτ - Άρσεναλ 21.7
1-2
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
35 1.7 59.5
betfighter
Betfighter
22/10/2014 — 05:38 π.μ.
Λεβερκούζεν - Ζενίτ Γκολ - Γκολ1.95
2-0
Γαλατασαραι - Ντόρτμουντ Γκολ - Γκολ1.7
0-4
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
35 3.32 116.03
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 32 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 35 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 35 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 35 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 36 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.