Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

Ένα και καλό..

Καλημέρα. Ποδοσφαιρικές βραδιές CHL και πάλι με την τρίτη αγωνιστική των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Σπουδαία ματς που θα κρίνουν πολλά για τη συνέχεια..

Στον πέμπτο όμιλο και στο παιχνίδι που ξεκινάει νωρίτερα απο τα υπόλοιπα η Τσσκ Μόσχας υποδέχεται την Σίτι. Μετά το κάζο που μας έκανε η Σίτι με την Ρόμα, έχει μπει για τα καλά στη black list. Αφήστε που το παιχνίδι που ξεκινάει νωρίς, πάντα το αφήνω στην ησυχία του. Αυτό να σπάσει , μετά ξεκινάει η λεγόμενη ανακύκλωση δελτίων. Οπότε όπως καταλαβαίνετε, NO BET απο εμένα για αυτό το παιχνίδι, απο εδώ μέχρι τη Μόσχα.

Όπως θα δείτε και στα δελτία μου απόψε θα ποντάρω μόνο σε ένα ματς.. Τα υπόλοιπα δεν με εμπνέουν και δεν χρειάζεται να ζορίζουμε καταστάσεις. Άλλωστε ρόλο παίζει η ποιότητα και όχι η ποσότητα ακόμα και στο στοίχημα. Οι πολλές επιλογές μόνο κουράζουν και μπερδεύουν την σκέψη μας.

Στο άλλο ματς του πέμπτου ομίλου λοιπόν Ρόμα εναντίον Μπάγερν και το γκολ - γκολ φαντάζει αρκετά πιθανό. Πολύ καλοί οι Ρωμαίοι φέτος , σταθεροί όπως πάντα οι Βαυαροί είναι απο τα φαβορί για τη κούπα κάθε χρόνια. Ομάδες που σκοράρουν και το γκολ - γκολ θα το ποντάρουμε. 1.70 στο Στοίχημαν.

https://www.stoiximan.gr/?clkco=47efe305-5e9d-4fde-8882-f03e7bfbb681

Στον έκτο όμιλο, η Παρί λογικά κερδίζει το ΑΠΟΕΛ αλλά σφυρίζω αδιάφορα. Μια απο τα ίδια και στο Μπαρτσελόνα - Άγιαξ. Φαβορί ο Μέσι και η παρέα του , η απόδοση του άσσου πληρώνει ψίχουλα και απέχουμε.

Στον έβδομο όμιλο, άκρη δεν βγάζω στο Σάλκε - Σπόρτινγκ Λ. Αλλοπρόσαλλες και οι δυο, ικανές για το καλύτερο και το χειρότερο. Οπουδήποτε μπορεί να κάτσει η μπίλια..Δύσκολο ματς.. Μακριά και αγαπημένοι.

Στο Τσέλσι - Μάριμπορ κερδίζουν οι Λονδρέζοι. Απλά πράγματα. Μικρός ο άσσος , πάμε παρακάτω.

Τέλος στον όγδοο όμιλο, το Μπάτε - Σαχτάρ δεν πιάνεται απο πουθενά, ενώ και στο Πόρτο - Μπιλμπάο οποιαδήποτε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη. Σε κακή κατάσταση οι δράκοι, σε ακόμα χειρότερη οι Βάσκοι. Δεν ξέρω πως θα διαχειριστούν και οι δυο τους αυτή την αγωνιστική κρίση και δεν θα πληρώσω για να μάθω.

Δύσκολο το αποψινό πρόγραμμα φίλες και φίλοι και με ένα μόνο ποντάρισμα θα πορευτώ. Τα ξαναλέμε πάλι αύριο!

Καλή επιτυχία σε οτι και αν επιλέξετε!

Για ειδικά στοιχήματα, πονταρίσματα της τελευταίας στιγμής και πολλά άλλα σας περιμένω όλους και όλες στο facebook!

https://www.facebook.com/giorgos.souliotis.12

betfighter
Betfighter
21/10/2014 — 05:15 π.μ.
Ρόμα - Μπάγερν Γκολ - Γκολ1.7
1-7
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
120 1.7 204
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ