Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Επιλογή για διπλασιασμό

Καλημέρα σε όλους. 5 στα 9 σημεία είχαμε χτες και ο απολογισμός ποσοστιαία δεν είναι καθόλου άσχημος για μέρα Τσάμπιονς Λιγκ. Στερηθήκαμε όμως το ταμείο λόγω του συνδυασμού των γεγονότων και εδώ είναι το μεγάλο κρίμα. Όπως όμως έγραψα και χτες στο facebook, είναι και αυτό μέρος του παιχνιδιού και μάλιστα από τα πιο δύσκολα κομμάτια.


Όσον αφορά τον Ολυμπιακό τα είπαμε και χτες..Η ομάδα έχει πολλά προβλήματα τα οποία μασκαρεύτηκαν με την πολύ καλή εμφάνιση και την νίκη απέναντι στην Ατλέτικο. Τα προβλήματα αυτά είναι ορατά σε όλα του τα ματς μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και το κύπελλο, όπως και στο σημερινό.


Ο πρόεδρος πήρε το ρίσκο να γκρεμίσει την περσινή πετυχημένη ομάδα και παίχτες που πουλήθηκαν ΔΕΝ έχουν αντικατασταθεί επάξια. Πονάει σε αρκετές θέσεις μέσα στο γήπεδο, όχι σε ποσότητα, αλλά σε ποιότητα και αυτά θα φανούν ακόμα περισσότερο στην πορεία μέχρι να στρώσει ως ομάδα..Απλά τα πράγματα..


Μέρα Γιουρόπα Λιγκ σήμερα και όπως ξέρετε η στήλη δεν είναι φαν της διοργάνωσης. Αν βρούμε κάτι εξαιρετικό, το ποντάρουμε αλλιώς κάνουμε πάσο. Σήμερα η μέρα δεν έχει κάτι αξιόλογο και δεν χρειάζεται για κανένα λόγο να πάρουμε κάποιο ρίσκο. Χαλαρά λοιπόν.


Ξεκινάμε με το παιχνίδι του ΠΑΟΚ στη Γαλλία που παίζει κόντρα στη Γκινγκάπ. Ο δικέφαλος είναι σε καλή κατάσταση γενικά, ο Άγγελος έχει μοντάρη μια ομάδα που τα δίνει όλα μέσα στο γήπεδο και με το γνωστό ευρωπαϊκό προφίλ που έχει τα τελευταία χρόνια δύσκολα θα φύγει με σκυμένο το κεφάλι σήμερα. Για όσους θέλουν να ρισκάρουν περισσότερο η ισοπαλία αξίζει, αλλιώς το Χ2 αποτελεί μια πιο ασφαλής επιλογή. Το βλέπω πολύ δύσκολο να χάσει σήμερα ο ΠΑΟΚ.


Μια από τα ίδια και για τη Γκλάντμπαχ. Παίζει στην έδρα της Ζυρίχης και δεν θα φύγει ηττημένη γιατί πολύ απλά είναι καλύτερη ομάδα. Δεν ξέρω αν θα πάρει το διπλό αλλά με το Χ2 είμαστε μέσα.


Η παραπάνω δυαδούλα μας δίνει δύο φορές πίσω τα χρήματά μας και είναι ότι πρέπει για μια μέρα όπως σήμερα.


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε ΟΛΟΥΣ και ΠΡΟΣΟΧΗ στις κακοτοπιές!




Y.Γ 1 O Ζuckerberg δεν γούσταρε αλλά εμείς κάναμε νέο προφίλ!! Η νέα διεύθυνση είναι εδώ! Περιμένω τα αιτήματα φιλίας σας! Ευχαριστώ!!


Y.Γ 2 TEΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ της sportingbet ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!! Σε ΚΑΤΑΘΕΣΗ μέχρι 100 ευρώ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΔΩΡΟ!!!! ΑΝΟΙΞΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΡΑ....και ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ 200 ΕΥΡΩ!! Γραφτείτε τώρα!!!!!!!!!!!
http://partner.sbaffiliates.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_49139b_1403

Y.Γ 3 Δεν γίνεται πάντα ο Ολυμπιακός να ευνοείται.. Κάποιες φορές θα αδικηθεί κιόλας όπως έγινε χτες.

Υ.Γ 4 Η Λίβερπουλ είναι βαριά άρρωστη και η χρονιά θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη

antibooker
Antibooker
02/10/2014 — 04:04 μ.μ.
Γκινγκάπ - ΠΑΟΚ Χ2(ΔΕ)1.55
2-0
Ζυρίχη - Γκλάντμπαχ Χ2(ΔΕ)1.35
1-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
60 2.09 125.55
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 38 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 41 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 41 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 42 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 42 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.