Βασική Πρόταση
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
basiki_protasi

Ανοικτό ματς στην Ελβετία.

Καλημέρα. Άλλη μια επιτυχία σημείωσε χθες η στήλη μας, διευρύνοντας το επιτυχημένο σερί της. Η Άρσεναλ παρουσιάστηκε σοβαρή και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στη Γαλατασαράι φτάνοντας έτσι σε μια εύκολη επικράτηση. Δεν έπαιρνε τους κανονιέρηδες άλλη γκέλα και ο άσσος αποδείχτηκε δυνατό στήριγμα στο χθεσινό πρόγραμμα. Σειρά παίρνει σήμερα το Europa League και θα ποντάρουμε σε ένα γκολ - γκολ.

Η Ζυρίχη υποδέχεται την Γκλάντμπαχ, με τους γηπεδούχους να προέρχονται απο ήττα στην Κύπρο απο τον Απόλλων Λεμεσού, ενώ η Γκλάντμπαχ κόλλησε στο 1-1 με την Βιγιαρεάλ. Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση οι Γερμανοί βρίσκονται στην δεύτερη θέση της Μπουντεσλίγκα μην έχοντας γνωρίσει ακόμα την ήττα. Στον αντίποδα η Ζυρίχη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της δεν έχει νίκη, με αποτέλεσμα να πέσει απο την κορυφή του πρωταθλήματος και να ξεκινήσει και με ήττα στο Europa League. Στην Κύπρο ενώ επιθετικά έδειξε πολύ καλά στοιχεία , πλήρωσε τα αμυντικά κενά της και γνώρισε την ήττα με 3-2, παρόλο που έπαιζε στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα με παίκτη παραπάνω.

Η Γκλάντμπαχ σαφώς και είναι ανώτερη ομάδα , όμως θεωρούμε οτι ένα τουλάχιστον τέρμα θα το δεχτεί απο μια Ζυρίχη που σκοράρει κάτι που φάνηκε άλλωστε και στην πρεμιέρα της διοργάνωσης. 11 στα 15 γκολ - γκολ μετράνε οι Ελβετοί φέτος σε όλες τις διοργανώσεις και το 1.61 που συναντάμε στο Στοίχημαν είναι μια αρκετά καλή επιλογή για απόψε.
basiki_protasi
Βασική Πρόταση
02/10/2014 — 02:44 π.μ.
Ζυρίχη - Γκλάντμπαχ Γκολ - Γκολ1.61
1-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
80 1.61 128.8
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 11 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 14 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 14 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 14 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 14 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.