Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Περισσότερες επιλογές σήμερα

Εντάξει δεν μπορύμε να πούμε πως τα πράγματα πήγαν άσχημα χτες, αλλά ένα γκολάκι της Σίτι θα μας έφτιαχνε τη βραδιά για τα καλά. Σχεδόν ίσα βάρκα ίσα νερά κλείσαμε και προχωράμε. Όσον αφορά την ομάδα του ανατολικού κομματιού του Μάντσεστερ, απέδειξε για άλλη μια φορά πως στην Ευρώπη η φανέλα της ζυγίσει όσο μερικά γραμμάρια βαμβάκι. Θέλουν πολύ να κάνουν μια καλή πορεία, αλλά πρέπει να φάνε πολλά κιλά καρβέλια στα Ίστλαντς.


Πάμε τώρα στα σημερινά και ξεκινάμε από το παιχνίδι που θα ανοίξει την αυλαία νωρίς το απόγευμα. Ζενίτ εναντίον Μονακό λοιπόν και ήδη οι Ρώσοι έδειξαν τα δόντια τους την 1η αγωνιστική, με το μεγάλο διπλό στην έδρα της Μπενφίκα. Σήμερα μπορούν και με το παραπάνω να ζευγαρώσουν τις νίκες τους κόντρα στη Μονακό του Ζαρντίμ, που δεν την έχω ικανή να παίρνει αποτέλεσμα στη Ρωσία. Έστω και αν ήθελα τον άσο λίγο ψηλότερα, το 1.70 οριακά με καλύπτει.


Πάμε τώρα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Εμπρηστικές δηλώσεις έκανε ο προπονητής της Μάλμε πριν το ματς και ο Μίτσελ μαζί με τους παίχτες είναι ένα κλικ περισσότερο τσιτωμένοι. Παρόλα αυτά τους Σουηδούς δεν τους ξεγράφω, μιας και πρόκειται για πολύ σοβαρό σύνολο που στο εγχώριο πρωτάθλημα κάνει πλάκα. Δεν θα επιλέξω κανένα σημείο και μπάλα θα παίξουμε στο Live. Για την ώρα το γκολ-γκολ και το 2-3 γκολ μου φτάνουν και περισσεύουν.


Η Άρσεναλ θεωρώ πως θα πάρει τη νίκη. Εντάξει δεν είναι και στα καλύτερά της, αλλά τη Γαλάτα μέσα στο Λονδίνο μπορεί να την κερδίσει. Το Χ δεν θα είναι καταστροφή τόσο στη βαθμολογία του ομίλου, όσο στην ψυχολογία του Βενγκέρ, των παιχτών και φυσικά των φιλάθλων που έχουν ήδη αρχίσει σιγά σιγά να χάνουν την υπομονή τους με την κάτω του μετρίου εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα. Το 2-3 γκολ από κοντά.

Η Βασιλεία είναι γνωστή δήμιος των αγγλικών ομάδων και δεν βλέπω και τη Λίβερπουλ να γλιτώνει σήμερα. Αν η ομάδα του Ρότζερς καταφέρει να πάρει μια ισοπαλία, θα πρέπει να είναι ευχαριστημένη. Οι ρεντς δεν έχουν φρεσκάδα και σιγουριά στις κινήσεις τους, τα κενά στην άμυνα είναι πολλά ο Στάριτζ που θα λείψει και πάλι μεγάλη απώλεια. Γκολ-γκολ για αρχή και 1Χ σαν δεύτερη επιλογή και πάμε παρακάτω.

Άλλο ένα γκολ-γκολ είναι το Άντερλεχτ-Ντόρτμουντ. Η ομάδα του Κλοπ δεν πατάει καλά στα πόδια της από το ξεκίνημα της νέας χρονιάς και αυτό φαίνεται σχεδόν σε κάθε παιχνίδι. Η άνετη νίκη επί της Άρσεναλ στην πρεμιέρα δεν με ξεγελάει. Δεν λέω πως η Μπορούσια σήμερα δεν μπορεί να πάρει το διπλό, αλλά προσωπικά θα προτιμήσω το γκολ-γκολ που πληρώνει καλύτερα.

Κλείνουμε με το Τσάμπιονς Λιγκ με την αναμέτρηση Ατλέτικο Μαδρίτης-Γιούβε. Με μια ισοπαλία όλοι θα είναι ικανοποιημένοι και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Μέχρι και κουλούρια πάει το συγκεκριμένο ματς με τα λίγα τέρματα να είναι και αυτά φυσικά μέσα στις επιλογές μας.

Τέλος από την Αγγλία θα επιλέξω τον άσο της Φούλαμ. Έσπασε το ρόδι η ομάδα επιτέλους, πήρε το πρώτο τρίποντο και μπορεί με ένα καλό σερί να ξεφύγει επιτέλους από τη ζώνη του υποβιβασμού για αρχή. Έχει ρόστερ για πολύ παραπάνω και περιμένω το ξέσπασμά της.




ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε ΟΛΟΥΣ και ΠΡΟΣΟΧΗ στις κακοτοπιές!




Y.Γ 1 O Ζuckerberg δεν γούσταρε αλλά εμείς κάναμε νέο προφίλ!! Η νέα διεύθυνση είναι εδώ! Περιμένω τα αιτήματα φιλίας σας! Ευχαριστώ!!


Y.Γ 2 TEΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ της sportingbet ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!! Σε ΚΑΤΑΘΕΣΗ μέχρι 100 ευρώ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΔΩΡΟ!!!! ΑΝΟΙΞΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΡΑ....και ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ 200 ΕΥΡΩ!! Γραφτείτε τώρα!!!!!!!!!!!
http://partner.sbaffiliates.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_49139b_1403

Y.Γ 3 Η αίσθηση που έχω είναι πως ο Ολυμπιακός δεν κερδίζει σήμερα.

Υ.Γ 4 Ματσάρα χτες στο Παρίσι.. Φοβερά πράγματα είδαμε.

Υ.Γ 5 Σίτι δεν είσαι για πουθενά..
antibooker
Antibooker
01/10/2014 — 02:20 μ.μ.
Άρσεναλ - Γαλατασαράι 11.55
4-1
Μάλμε - Ολυμπιακός Γκολ-Γκολ1.85
2-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 2.87 143.38
antibooker
Antibooker
01/10/2014 — 02:20 μ.μ.
Άντερλεχτ - Ντόρτμουντ Γκολ-Γκολ1.75
0-3
Βασιλεία - Λίβερπουλ Γκολ-Γκολ1.6
1-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 2.8 112
antibooker
Antibooker
01/10/2014 — 02:20 μ.μ.
Άρσεναλ - Γαλατασαράι 2-3 Γκολ2
4-1
Μάλμε - Ολυμπιακός 2-3 Γκολ2
2-0
Βασιλεία - Λίβερπουλ 1Χ(ΔΕ)1.75
1-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
25 7 175
antibooker
Antibooker
01/10/2014 — 02:20 μ.μ.
Φούλαμ - Μπόλτον 11.95
4-0
Ατλέτικο Μαδρίτης - Γιουβέντους under 2.51.55
1-0
Ζενίτ - Μονακό 11.7
0-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 5.14 205.53
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 38 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 41 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 41 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 41 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 42 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.