Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

Τέσσερις επιλογές με ενδιαφέρον..

Καλημέρα και καλό μήνα να έχουμε. Βραδιά CHL και απόψε με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει την Μάλμε και να φιλοδοξεί να κάνει το 2 στα 2 στον όμιλο. Οι αποδόσεις που έχουν δοθεί τον καθιστούν φαβορί όμως αν δεν προσέξει, το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν θα περάσει ευχάριστο βράδυ.

Οι ερυθρόλευκοι αν παρουσιάσουν την σοβαρότητα που έδειξαν με την Ατλέτικο Μ. τότε έχουν μεγάλη τύχη να κάνουν ακόμα άλλη μια νίκη. Αν όμως κατέβουν με χαλαρές διαθέσεις όπως στο Περιστέρι τότε τα πράγματα θα είναι τελείως διαφορετικά. Η Μάλμε δεν αποτελεί κανένα φοβητρό , όμως είναι μια ομάδα με γρήγορους ποδοσφαιριστές ικανούς να σου κάνουν τη ζημιά. Θα κοντράρω για δεύτερη σερί αγωνιστική την ελληνική ομάδα και θα αγοράσω το 1Χ (Δ). Eδώ που τα λέμε και το χηναράκι μια χαρά αποτέλεσμα θα είναι.

Στο άλλο ματς του πρώτου ομίλου θα ρισκάρω με τον άσσο της Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στη Γιουβέντους. Οι ροχιμπλάνκος το Σάββατο με την Σεβίλλη θύμισαν την περσινή καλή ομάδα , δείχνοντας σημάδια ανάκαμψης. Επέστρεψε ο Σιμεόνε στον πάγκο βλέπετε σε εκείνο το ματς και έσφιξαν τα λουριά. Η Γιουβέντους δεν νομίζω οτι θα μπορέσει να διαχειριστεί το ματς στη Μαδρίτη και ο άσσος στο 2.20 στο Στοίχημαν είναι ελκυστικότατος.

https://www.stoiximan.gr/?clkco=47efe305-5e9d-4fde-8882-f03e7bfbb681

Στον δεύτερο όμιλο δεν περιμένετε απο μένα να σας πω οτι Ρεάλ και Λίβερπουλ θα κερδίσουν. Ας κάνουν οτι θέλουν. Η στήλη μας δεν ασχολείται ούτε πρόκειται να ασχοληθεί με τέτοιες αποδόσεις.

Στον τρίτο όμιλο το Ζενίτ - Μονακό δεν ακουμπιέται απο πουθενά. Αντιθέτως βρίσκω πολύ πιθανό το γκολ - γκολ στο Λεβερκούζεν - Μπενφίκα. Οι αετοί της Λισσαβώνας μετά την εντός έδρος ήττα απο τη Ζενίτ θα κυνηγήσουν την νίκη και ένα γκολ νομίζω το έχουν. Πάντα δυνατή η Λεβερκούζεν στην έδρα της θα σκοράρει και εκείνη.

Τέλος στο τέταρτο όμιλο η Άρσεναλ αν δεν κερδίσει την Γαλατασαράι , μην σας πω οτι προλαβαίνει να μείνει απο νωρίς εκτός διοργάνωσης. Κερδίζουν οι κανονιέρηδες και είναι μέσα στο κόλπο. Απλά τα πράγματα.

Στο άλλο ματς με τίποτα δεν θα ακουμπούσα την ντεφορμέ Ντόρτμουντ στην έδρα της Άντερλεχτ. Οι Βέλγοι έδειξαν στην πρεμιέρα καρύδια στο Τούρκ Τέλεκομ Αρένα. Αφήστε μην μας στείλουν και βρίζουμε βραδιάτικα τους φίλους μας τους Γερμανούς.

Καλή επιτυχία σε οτι και αν επιλέξετε!

Για ειδικά στοιχήματα, πονταρίσματα της τελευταίας στιγμής και πολλά άλλα σας περιμένω όλους και όλες στο facebook!

https://www.facebook.com/giorgos.souliotis.12

betfighter
Betfighter
01/10/2014 — 06:41 π.μ.
Μάλμε - Ολυμπιακός 1Χ(Δ)1.8
2-0
Λεβερκούζεν - Μπενφίκα Γκολ - Γκολ1.6
3-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
25 2.88 72
betfighter
Betfighter
01/10/2014 — 06:41 π.μ.
Ατλέτικο Μ. - Γιουβέντους 12.2
1-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 2.2 88
betfighter
Betfighter
01/10/2014 — 06:41 π.μ.
Άρσεναλ - Γαλατασαραι 11.55
4-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
100 1.55 155
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 33 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 36 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 36 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 36 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 37 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.