Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Ζόρικη έδρα το Αγρίνιο

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Δεν ήταν καλό το Σαββατοκύριακο.. Καθόλου. Ειδικά το LIVE μας πετσόκοψε μιας και χάθηκαν κάμποσα. Όταν η καταραμένη Γιουνάιτεντ δεν καταφέρνει να κερδίσει με το ημίχρονο να είναι 1-3 ή όταν παίζεις γκολ-γκολ το Τότεναμ-Γουέστ Μπρομ και το ματς λήγει 0-1 τότε τα πράγματα δεν γίνεται να πήγαν καλά. Ήταν γεμάτο παγίδες το πρόγραμμα, αποφύγαμε πάρα πολλές,πιθανότατα τις περισσότερες, αλλά δύο-τρία σημεία μας έκοψαν τη φόρα. Δεν είμαστε σε άσχημη θέση. Απλά χάθηκε η ευκαιρία για τη μπάνκα μας να αποκτήσει άλλον αέρα.

Συνεχίζουμε σήμερα με αργά και σταθερά βήματα. Με ένα ματσάκι θα ασχοληθούμε, αυτό του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο, μιας και η μέρα δεν παρουσιάζει κάποιο ενδιαφέρον.

Από τη μεγάλη ευρωπαϊκή νικη προέρχεται ο δικέφαλος, κόντρα στην Ντιναμί Μινσκ και μάλιστα με εξάρα. Ο Κλάους είναι γενικά φωτιά και σήμερα παίζει στο Αγρίνιο, σε μια ομολογουμένως δύσκολη έδρα, που ακόμα και ο πρωταθλητής Ολυμπιακός είχε απώλειες. Θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ θα σκοράρει μιας και το επιθετικό κομμάτι της ομάδας φαίνεται πως λειτουργεί καλά τελευταία. Μια ματιά στα πρόσφατα αποτελέσματα το μαρτυρά. Από την άλλη όμως, δεν γίνεται να παραγνωρίσουμε τη δύναμη του Παναιτωλικού ιδιαίτερα στην έδρα του. Οι Αγρινιώτες έχουν δυνατό σύνολο και περιμένω να ζορίσουν ιδιαίτερα την ομάδα του Άγγελου. Το γκολ-γκολ θα είναι η επιλογή μας λοιπόν και σε δεύτερη μοίρα το 2-3 γκολ. Για όσους θέλουν να πάρουν μεγαλύτερο ρίσκο το 1-1 σκορ είναι ένα πιθανό αποτέλεσμα.


antibooker
Antibooker
22/09/2014 — 01:35 μ.μ.
Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ Γκολ-Γκολ2
0-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
25 2 50
antibooker
Antibooker
22/09/2014 — 01:35 μ.μ.
Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ Σκορ 1-16
0-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
8 6 48
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 37 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 40 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 40 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 41 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 41 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.