Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Δυάδες για ταμείο στη Super League!

Kαλημέρα σας φίλοι μου! Παρελθόν είναι η πρώτη εβδομάδα ευρωπαικών υποχρεώσεων, στην οποία οι εκπλήξεις είχαν την τιμητική τους. Ζητούμενο είναι η συνέπεια και ο ρυθμός για όλες τις ομάδες, πράγμα που θα μας λύσει τα χέρια και στοιχηματικά και όσο περνάει ο καιρός θα έχουμε όλο και περισσότερες πληροφορίες για τη δυναμική των ομάδων. 4η αγωνιστική σήμερα στη Super League και το πρόγραμμα είναι αρκετά δύσκολο. Αποφάσισα να πορευτώ πιο συντηριτικά με σκοπό την επιστροφή στα κέρδη και χωρίς πολλά πολλά, πάμε να δούμε τις επιλογές μου.

Στο Καραισκάκη ο Ολυμπιακός υποδέχεται την πρωτοπόρο Βέροια, που έρχεται από 3 συνεχόμενες νίκες. Μεγάλη η ψυχολογία από την νίκη κόντρα στην Ατλέτικο, θεωρώ πως δεν θα αστειευτούν και θα καθαρίσουν έυκολα το παιχνίδι για να περάσουν στην πρώτη θέση, προσδοκόντας να παραμείνουν εκεί ως το τέλος. Άσος με χάντικαπ από εδώ.

Στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Ατρόμητο και θέλει επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Κλειστό και δυνατό αναμένεται το παιχνίδι καθώς και ο Ατρόμητος μέχρι τώρα δείχνει να ψάχνει επιθετικά τα πατήματά του. Δύσκολα θα ξεφύγει σε γκολ το ματς και θα επιλέξω το under.

Στην Τρίπολη ο Αστέρας μετά από ακόμα ένα έπος στην Τουρκία και το Χ με τη Μπεσίκτας, υποδέχεται την Καλλονή και θέλει μόνο νίκη για να ανέβει βαθμολογικά μετά το φτωχό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Οι νησιώτες έρχονται και αυτοί από τη μεγάλη νίκη με τον ΠΑΟ αλλά εκτός έδρας και κόντρα στον ποιοτικό και αποτελεσματικό Αστέρα θεωρψ πως δύσκολα θα πάρουν κάτι θετικό. Ασος εδώ.

Τέλος στα Χανιά ο Πλατανιάς υποδέχεται τον ΠΑΟ σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τους δύο μονομάχους. Από μέτρια εμφάνιση οι πράσινοι και  2 συνεχόμενες ήττες, χρειάζονται το τρίποντο για να ανακτήσουν ψυχολογία ενόψει συνέχειας. Έργο που κρίνεται δύσκολο αφού στα Χανιά δυσκολεύονται κάθε χρόνο και ο Πλατανιάς έρχεται απο μέγάλη νίκη με τον Εργοτέλη. Σίγουρα τον πρώτο λόγο τον δίνω στην ποιτική υπεροχή του ΠΑΟ αλλά θα κινηθώ με το 2-3 γκολ εδώ μιας και το ματς δύσκολα θα ξεφύγει αλλά εξίσου δύσκολα θα μείνει και στο 0.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!

Υ.Γ.   Σχεδόν μαγική η εβδομάδα για τις ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη!!
Υ.Γ.1 Ελάτε να μεγαλώσουμε την παρέα μας στο fb με ένα κλικ εδώ

fountaristos
Φουνταριστός
20/09/2014 — 11:33 π.μ.
Ολυμπιακός - Βέροια 1 handicap -11.44
3-0
ΟΦΗ - Ατρόμητος under 2,51.55
1-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 2.23 111.6
fountaristos
Φουνταριστός
20/09/2014 — 11:33 π.μ.
Αστέρας Τρ. - Καλλονή 11.66
1-0
Πλατανιάς - Παναθηναϊκός 2-3 goal1.97
2-3
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 3.27 130.81
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ