Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Που πας ρε Ραδαμέλ;

Καλημέρα. Τα παιχνίδια από το νησί που κατακλύζουν σήμερα το πρόγραμμα περνάν εντελώς αδιάφορα μπροστά από τα μάτια μου και προφανώς θα κάτσω στα αυγά μου, χωρίς να ποντάρω κάτι. Η επιλογή χτες να πράξουμε το ίδιο αποδείχτηκε απόλυτα σοφή και φυσικά το ίδιο αναμένεται να γίνει και σήμερα. Προφανώς θα επαναλάβω πως όλο το ζουμί είναι μπροστά μας. Έχουμε μια χρονιά ολόκληρη να ποντάρουμε και δεν είναι ώρα για βιασύνες.


Στα μεταγραφικά τώρα δυο λόγια. Πάει ο Φαν Γκάαλ και τα σκάει πολύ χοντρά για το Φαλκάο. Δε λέω, άγρια παιχτάρα ο Ραδαμέλ. Αρά ρε γαμώτο κάποια πράγματα κάνουν κρα. Η γύμνια της Γιουνάιτεντ ειδικά στο κέντρο και την άμυνα είναι τεράστια. Ο Φαλκάο της έλειπε; Και ο Φαν Πέρσι που θα παίξει; Μήπως τον έχει για δρόμο τον συμπατριώτη; Δεν εξηγείται αλλιώς. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.


Πάμε και στον Ολυμπιακό τώρα. Ανεβαίνει λέει επίπεδο η ομάδα..Επειδή πουλάει ακριβά. Πως τώρα γίνεται να ανεβαίνει επίπεδο μια ομάδα που πέρυσι έκανε εξαιρετική χρονιά, όταν ουσιαστικά διαλύεται και χτίζεται από την αρχή με αρκετούς παίχτες αμφιβόλου ποιότητας δεν το κατάλαβα. Και αν Βαγγέλα μου ο Μήτρογλου συνεχίσει να είναι όπως στο Μουντιάλ και γενικά κάνει μια κακή χρονιά ποιός θα σου βάζει τα γκολ στην Γιούβε και την Ατλέτικο; Ο Διαμαντάκος; Δεν νομίζω..Μάλλον ο Μίτσελ θα μπει να παίξει μέσα στο τέλος. Για να δούμε τι θα δούμε και εκεί.


Ο ΠΑΟΚ δεν έχει αριστερό χαφ στην ομάδα, ούτε ένα και πάει και παίρνει τον Παπ. Θα βοηθήσει ο Παπ, αλλά αριστερά ποιος θα παίζει ρε γαμώτο; Βγαίνει ρε Άγγελε μια ολόκληρη χρονιά με αλχημείες; Δε βγαίνει..


Τα ίδια και στην ΑΕΚ. Δεν έχει φορ η ομάδα. Ο Μπρέσεβιτς είναι τραυματίας και γενικά δεν έχει δείξει πως μπορεί να τραβήξει μόνος το κουπί, ο Ντακόλ δεεεεεεεεεεεν, ενώ ο Αραβίδης θα ματώνει κάθε Κυριακή τη φανέλα αλλά δεν είναι φορ. Αν τίγρη δεν φέρεις ένα δυνατό φορ στον Τράι κάπου θα μπουκώσει η μηχανή. Αν δεν τραβήξει ο Μάνταλος και ο Πορτογάλος πάπαλα είναι η ομάδα. Θα τα δούμε και εκεί εν καιρώ.


Προφανώς αγαπητοί, δεν θέλω να το παίξω παντογνώστης απλά αραδιάζω κάποιες γραμμές με τη γνώμη μου που για άλλους μπορεί να μετράει πολύ, για άλλου λίγο και για άλλους καθόλου. Για το αν θα υπάρξει δικαίωση η όχι, εδώ θα είμαστε να τα συζητάμε. Ειδικά τέτοιες μέρες που το πρόγραμμα το επιτρέπει, σε δουλειά να βρισκόμαστε.


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε ΟΛΟΥΣ και ΠΡΟΣΟΧΗ στις κακοτοπιές!




Y.Γ O Ζuckerberg δεν γούσταρε αλλά εμείς κάναμε νέο προφίλ!! Η νέα διεύθυνση είναι εδώ! Περιμένω τα αιτήματα φιλίας σας! Ευχαριστώ!!


Υ.Γ 1TEΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ τηςsportingbet ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!! Σε ΚΑΤΑΘΕΣΗ μέχρι 100 ευρώ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΔΩΡΟ!!!! ΑΝΟΙΞΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΡΑ....και ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ 200 ΕΥΡΩ!! Γραφτείτε τώρα εδώ.



ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 37 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 40 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 40 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 40 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 41 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.