Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

1.75, 3.50, 7.00, 21, 21

Καλημέρα. Το πρόγραμμα είναι φτωχό και όπως σας είχα υποσχεθεί απο χθες ,σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία να ξεδιπλώσουμε τις πρώτες μας σκέψεις για τους ομίλους του CHL. Τι θα λέγατε να πάρουμε τα πράγματα απο κάθε όμιλο ξεχωριστά?

Α ΌΜΙΛΟΣ. ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ , ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ , ΜΑΛΜΕ


Δεν διαφωνώ οτι o όμιλος είναι ζόρικος για τους ερυθρόλευκους. Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις την πρωταθλήτρια Ισπανίας και Ιταλίας αντίστοιχα, δεν μπορείς να λες οτι έπεσες στα μαλακά. Όμως θεωρώ οτι ο Ολυμπιακός αν παρουσιαστεί σοβαρός και δώσει το maximum των δυνατότητων του τότε έχει τύχη. Εύκολο σενάριο δεν είναι όμως το 3.50 πρόκρισης που μας προσφέρει ο Στοίχημαν δεν περνάει απαρατήρητο.

Να σας πω την αμαρτία μου απο αυτά που έχω δει μέχρι στιγμής ( αν και είναι νωρίς ακόμη) τόσο η Ατλέτικο όσο και η Γιουβέντους δεν με εμπνέουν για πολλά πράγματα φέτος. Θα μου πείτε, κάτσε ρε Betfighter γιατί σε εμπνέει ο Ολυμπιακός για να περάσει τον όμιλο? Απλό δεν είναι, όμως επειδή στο στοίχημα βασικό ρόλο παίζει πάντα η απόδοση αυτό το 3.50 το βρίσκω λίγο τσιμπημένο. Στο 2.50 για παράδειγμα δεν θα το αγόραζα, τώρα ευχαρίστως θα μπει στο καλάθι του νοικοκύρη.

Β ΌΜΙΛΟΣ. ΡΕΑΛ Μ., ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ, ΒΑΣΙΛΕΙΑ, ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ

Βασιλεία και Λουντογκόρετς είναι οι φτωχοί συγγενείς του ομίλου. Η Βασίλισσα και η Λίβερπουλ θα περάσουν στην επόμενη φάση χεράκι χεράκι. Για πρωτιά προσέξτε λίγο τους κόκκινους. Δεν είμαι τόσο ζεστός για Ρεάλ. Όπως έχω ξαναπεί παικτάρα ο Χάμες , όμως μέχρι να προσαρμοστεί θα χρειαστεί χρόνο. Κρατάς Ντι Μαρία, χτυπάς Ρανταμέλ και φτιάχνεις μια ωραία κατάσταση. Το τέλειο σενάριο. Προσωπική άποψη πάντα.

Γ ΌΜΙΛΟΣ. ΜΟΝΑΚΟ, ΜΠΕΝΦΙΚΑ, ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ, ΖΕΝΙΤ

Ο πιο αμφίρροπος όμιλος με τις τέσσερις ομάδες να έχουν ισάξιες ελπίδες πρόκρισης. Θα κρατήσω μόνο την πρόκριση για Λεβερκούζεν. 1.75 στο Στοίχημαν.

https://www.stoiximan.gr/?clkco=47efe305-5e9d-4fde-8882-f03e7bfbb681

Δ ΟΜΙΛΟΣ. ΑΡΣΕΝΑΛ, ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ, ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ, ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

Λογικά Άγγλοι και Γερμανοί στην επόμενη φάση εύκολα ή δύσκολα. Για πρωτιά 50-50. Οπότε το αφήνουμε.

Ε ΌΜΙΛΟΣ. ΜΠΑΓΕΡΝ, ΣΙΤΙ, ΡΟΜΑ, ΤΣΣΚ Μ.

Μπάγερν και Σίτι πολύ δύσκολα θα μείνουν εκτός διοργάνωσης. Οι αποδόσεις είναι μικρές για πρωτιές και προκρίσεις οπότε προχωράμε παρακάτω.

ΣΤ ΌΜΙΛΟΣ. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ, ΠΑΡΙ, ΑΓΙΑΞ , ΑΠΟΕΛ

Τα δυο φαβορί και εδώ λογικά θα περάσουν. Άγιαξ και ΑΠΟΕΛ δύσκολα θα σταθούν σε αυτό τον όμιλο και θα παλέψουν για την τρίτη θέση.

Ζ ΌΜΙΛΟΣ. ΤΣΕΛΣΙ , ΣΑΛΚΕ, ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ , ΜΑΡΙΜΠΟΡ

Όμιλος με πρωτιά για τον Μουρίνιο και τη Σάλκε να ακολουθεί. Η Σπόρτινγκ λογικά θα καπακώσει την τρίτη.

Η ΌΜΙΛΟΣ. ΠΟΡΤΟ, ΜΠΙΛΜΠΑΟ, ΣΑΧΤΑΡ, ΜΠΑΤΕ

Πονηρά τα πράγματα εδώ. Οι δυο πρώτες θέσεις είναι γρίφος. Η Πόρτο έχει την εμπειρία όμως άντε να παραμερήσεις την πολύ καλή ομάδα που έχει φτιάξει ο Ερνέστο. Μην υποτιμάμε και τους Ουκρανούς της Σαχτάρ. Μπορούν την πρόκριση. Δύσκολες καταστάσεις, απλά παρακολουθούμε.

Για πιθανό νικητή γλυκοκοιτάζω την Τσέλσι του Μουρίνιο .Εφταράκι στο Στοίχημαν.

Για πρώτους σκόρερ στην διοργάνωση έριξα τον Μιούλερ της Μπάγερν και τον Ντιέγκο Κόστα της Τσέλσι.. 21 απόδοση.. Λίγα βάζουμε πολλά παίρνουμε.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ πρόκριση 3.50
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ πρόκριση 1.75
ΤΣΕΛΣΙ ΝΙΚΗΤΗΣ CHL 7.00
ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ , Μιούλερ (Μπάγερν Μ.) , Ντιέγκο Κόστα (Τσέλσι) 21.00


Για ειδικά στοιχήματα, πονταρίσματα της τελευταίας στιγμής και πολλά άλλα σας περιμένω όλους και όλες στο facebook!

https://www.facebook.com/profile.php?id=100007857705536
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ