Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Κερδοφόρο Σ.Κ, αδιάφορη Δευτέρα.

Καλημέρα σε όλους, καλό μήνα και καλή εβδομάδα να έχουμε. Όλα πήγαν πρίμα το ΣουΚου, οι στήλες μας συνολικά έδωσαν κέρδος και αν είναι έτσι τα περισσότερα Σαββατοκύριακα της χρονιάς τότε θα τα πάμε περίφημα. Να είστε βέβαιοι γι’ αυτό.

Η εβδομάδα που έρχεται δεν θα είναι το ίδιο δυναμική με την προηγούμενη. Βλέπετε μεσοβδόμαδα δεν έχουμε ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και το Σαββατοκύριακο τα παιχνίδια εθνικών ομάδων κάνουν την εμφάνισή τους. Σαφώς και δεν θα τα παρατήσουμε αλλά η προσοχή με την οποία θα τα αντιμετωπίσουμε θα είναι τεράστια.

Σήμερα δεν υπάρχει τίποτα και μη με ρωτάτε αν υπάρχει κάτι διαθέσιμο. Ρεπό και πάλι ρεπό. Ίσως το μόνο σημείο που θα μπορούσε κάποιος να αγγίξει να ήταν το 2-3 γκολ στο ΟΦΗ-Βέροια, αλλά όπως σας είπα προσωπικά θα απέχω.Μαγική Λίβερπουλ είχα την ευκαιρία να δω από κοντά χτες στα βόρεια του Λονδίνου. Την χτύπησε την Τότεναμ σαν χταπόδι, είχε την ευκαιρία να επαναλάβει την περσινή πεντάρα αλλά δεν ήταν τόσο αποτελεσματική στην τελική προσπάθεια. Κάνει καλή δουλειά ο Ρότζερς εκεί και αυτό θα φανεί στο μέλλον. Τα έχουμε ξαναπεί αυτά.Μετά την εκκίνηση και του Καμπιονάτο, με το οποίο δεν πολυασχοληθήκαμε αυτή τη φορά μιας και ήταν η πρώτη αγωνιστική, όλη η Ευρώπη είναι πλέον στη σέντρα. 

Μπήκε και ο Σεπτέμβρης με το Champions League, οπότε άντε καλό μας χειμώνα με πολύ πολύ μπάλα και στοίχημα μπροστά μας.Αυτά γα σήμερα...
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 32 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 35 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 35 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 35 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 36 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.