Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Aπ΄ όλα έχει ο μπαξές

Μεγάλο ταμείο πήγαμε χτες και η τριάδα που πέρασε μας πλήρωσε για τα καλά. Τέτοιες συνολικές αποδόσεις δεν βγαίνουν εύκολα. Χρειάζεται θάρρος και τόλμη και να είστε βέβαιοι πως θα συνεχίσουμε με τέτοιο τρόπο από εδώ και πέρα.


Σήμερα οι διαθέσιμες επιλογές είναι σίγουρα περισσότερες. Να δηλώσω εξ’ αρχής πως δεν θα ασχοληθώ με το Καμπιονάτο, μιας και πρόκειται για την πρώτη αγωνιστική και δεν έχουμε καμία εικόνα. Στην άκρη θα αφήσω και τις κάπως δελεαστικές αποδόσεις των Ρεάλ και Μπάρτσα μιας και δεν μου γέμισαν το μάτι στην πρώτη αγωνιστική. Πάμε να δούμε αναλυτικά τι έχουμε:


Ξεκινάμε με την Πρέμιερ Λιγκ και η επιλογή μας για τις αναμετρήσεις Τότεναμ-Λίβερπουλ και Λέστερ-Άρσεναλ θα είναι το γκολ-γκολ. Στις δύο πρώτες αγωνιστικές οι άμυνες των δύο θεωρητικά καλύτερων ομάδων, Λίβερπουλ και Άρσεναλ, έδειξαν πως έχουν θέμα και αυτό αναμένεται να το δούμε και σήμερα. Τότεναμ και Λέστερ μπορούν να σκοράρουν και να μας δώσουν αυτά τα δύο σημεία που επιλέξαμε. Προσωπικά θα παρακολουθήσω από κοντά την αναμέτρηση στο βόρειο Λονδίνο, θα σας μεταφέρω το κλίμα και φυσικά θα ποντάρουμε ζωντανά μέσω της MONAΔΙΚΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ LIVE πλατφόρμας.


Από το νησί εδώ στα δικά μας. Με τον άσο θα πάμε στο Ξάνθη-Κέρκυρα μιας και οι ακρίτες θα τα δώσουν όλα για την πρώτη τους νίκη. Η Κέρκυρα θα παλέψει για την παραμονή και εκτιμώ πως μακριά από την έδρα της θα δυσκολευτεί πολύ να πάρει βαθμούς. Στο Νίκη Βόλου-Ατρόμητος αν οι Περιστεριώτες κατέβουν σοβαροί στον αγωνιστικό χώρο, τότε το διπλό θα έρθει ξεκούραστα. Η ομάδα του Παράσχου είναι κλάσεις ανώτερη και αυτό αναμένεται να αποτυπωθεί και στο χορτάρι. Η Νίκη για μένα είναι δυστυχώς το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό. Κλείνουμε τη Σούπερ Λιγκ με το Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός. Στα ουράνια είναι οι Τριπολιτσώτε μετά την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα. Τα έδωσαν όλα μεσοβδόμαδα κόντρα στη Μακάμπι και σήμερα που μυαλό για Σούπερ Λιγκ. Ο Λεβαδειακός έδειξε καλά στοιχεία κόντρα στον Παναθηναϊκό την πρώτη αγωνιστική και μπορεί σήμερα να πάρει αποτέλεσμα. Θα ποντάρουμε την έκπληξη και το Χ2.


Στο Βασιλεία-Γιουνγκ Μπόυς θα πάμε με το γκολ-γκολ επίσης. Οι φιλοξενούμενοι πετάνε φωτιές επιθετικά εδώ και κάποιο καιρό και μπορούν να ζορίσουν τους πρωτοπόρους. Από κοντά φυσικά και ο άσος.


Από τα σκανδιναβικά θα περιοριστούμε μόνο στο διπλό της Ελσίνκι. Μετά την ήττα από τη δεύτερη Σεϊνάγιοεν η διαφορά μειώθηκε στους 5 βαθμούς και σίγουρα η Ελσίνκι δεν θέλει να μπει σε μπελάδες στα τελειώματα. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι αυτοσκοπός, όπως και η νίκη σήμερα στην έδρα μιας πολύ μέτριας αντιπάλου.


Αν και το ματς είναι νωρίς, κλείνουμε με το Μπορντό-Μπαστιά. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν το Σαμπιονά φουριόζοι και σίγουρα μπορούν να συνεχίσουν το ίδιο απέναντι σε έναν μέτριο αντίπαλο. Η παράδοση είναι με το μέρος τους και θα ποντάρουμε τον άσο.


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε ΟΛΟΥΣ και ΠΡΟΣΟΧΗ στις κακοτοπιές!






Y.Γ Όσοι έχουν όρεξη για κουβεντούλα και οποιουδήποτε είδους επικοινωνία κάντε κλικ εδώ για να τα λέμε καθημερινά και μέσω facebook.


Υ.Γ 1 TEΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ της sportingbet ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!! Σε ΚΑΤΑΘΕΣΗ μέχρι 100 ευρώ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΔΩΡΟ!!!! ΑΝΟΙΞΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΡΑ....και ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ 200 ΕΥΡΩ!! Γραφτείτε τώρα εδώ.


Y.Γ 2 Πούλα πούλα και να τα αποτελέσματα. Γκρέμισαν όλη την ομάδα που πέρυσι έφτασε μια ανάσα από τους 8 της Ευρώπης και κατάντησε να παίζει με 2-3 εντεκαδάτους σε σχέση με πέρυσι. Θα έχει κι άλλη γκρίνια στη συνέχεια.


Υ.Γ 3 Το Μόγιες έβριζα πέρυσι, αλλά τα πράγματα στη Γιουνάιτεντ είναι πολύ πιο περίπλοκα απ' όσο φαίνονται.


Υ.Γ 4 Άντε πάμε τώρα να δούμε τη ματσάρα και μακάρι να δούμε μπόλικα τεμάχια και σήμερα.

antibooker
Antibooker
31/08/2014 — 11:46 π.μ.
Τότεναμ - Λίβερπουλ Γκολ-Γκολ1.55
0-3
Ξάνθη - Κέρκυρα 11.75
0-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
60 2.71 162.75
antibooker
Antibooker
31/08/2014 — 11:46 π.μ.
Βασιλεία - Γιουνγκ Μπόυς Γκολ-Γκολ1.61
3-1
Γιάρο - Ελσίνκι 21.85
1-4
Νίκη Βόλου - Ατρόμητος 22
0-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 5.96 238.28
antibooker
Antibooker
31/08/2014 — 11:46 π.μ.
Αστέρας Τρίπολης - Λεβαδειακός Χ2(ΔΕ)2.15
2-1
Λέστερ - Άρσεναλ Γκολ-Γκολ1.72
1-1
Μπορντό - Μπαστιά 11.66
1-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 6.14 184.16
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 33 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 36 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 36 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 36 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 37 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.