Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Ώρα για διπλά στη Super League!

Kαλημέρα σας φίλοι μου! Με το δεξί μπήκαμε προχτές στις διεθνείς διοργανώσεις και τα play off του Europa League και η προσοχή επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα και τη 2η αγωνιστική. Οι εκπλήξεις δεν έλειψαν στην πρεμιέρα και μιας και οι ομάδες ακόμα ψάχνουν τα πατήματά τους οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μου για το Σ/Κ λοιπόν στο οποίο όπως λέει και ο τίτλος, περιμένω διπλά από φιλοξενούμενους.

ΚΑΛΛΟΝΗ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Θετικά ξεκίνησε η Καλλονή και φέτος το πρωτάθλημα με την ισοπαλία στην Τούμπα και θέλει το τρίποντο κόντρα στον Εργοτέλη για να μπει από την αρχή με αέρα στο πρωτάθλημα και την υπόθεση παραμονή. Το πρώτο ματς που θα παίξει στην φυσική της έδρα και με τη βοήθεια του κόσμου αλλά και το καλό ποιοτικό επίπεδο θεωρώ ότι μπορεί να πάρει τη νίκη, λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Εργοτέλης εκτός έδρας ειδικά έχει πολλές αδυναμίες.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξεκάθαρο το φαβορί εδώ. Οι πρωταθλητές θέλουν τη νίκη σε μία από τις ελάχιστες έδρες που σκόνταψαν πέρισυ και σίγουρα έχουν την ποιότητα να κάνουν το 2 στα 2. Φτωχό το διπλό αλλά καλό στήριγμα στη δυάδα μας.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΠΑΟΚ

Θα επιλέξω το διπλό και εδώ. Με θαύμα σώθηκε ο Πλατανιάς πέρισυ και φέτος πιστεύω πως πολύ δύσκολα θα τη γλυτώσει. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να έρχεται από ευρωπαικό ματς μεν, αλλά δεν ίδρωσε και ιδιαίτερα για την ανατροπή κόντρα στη Ζίμπρου. Η ποιοτική διαφορά δεδομένη, και το κίνητρο να μην μείνει εκτός πρωταθλήματος από τον Αύγουστο είναι ισχυρό.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Δύσκολο παραδοσιακά είναι για τον ΠΑΟ το ματς με τον Πανιώνιο. Πόσο μάλλον όταν γυρνάει από εκτός έδρας ευρωπαικό ματς και έχει τις γνωστές και πολλές απουσίες αλλά και την τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών. Ο άσος είναι για πέταμα αφού θεωρώ αρκετά ανταγωνιστικό τον Πανιώνιο και θα κινηθούμε με το 2-3 γκολ εδώ. Πονάνε αμφότεροι στην άμυνα δύσκολα θα μείνει στο μηδέν κάποια ομάδα αλλά εξίσου δύσκολα να ξεφύγει και στο σκορ το ματς.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!

Υ.Γ.    Αν εκμεταλλευτεί την έδρα του και κάνει ένα Χ σε μια από τις 2 δύσκολες έδρες ο Ολυμπιακός θα περάσει.
Υ.Γ.1  Βατή κλήρωση για ΠΑΟΚ κυρίως αλλά και ΠΑΟ. Αν είναι σοβαροί περνάνε!!
Υ.Γ.2  ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ!!

Για κουβέντα κριτική και ό,τι άλλο έλα στο fb με ένα κλικ εδώ
fountaristos
Φουνταριστός
30/08/2014 — 10:00 π.μ.
Καλλονή - Εργοτέλης 12.05
2-0
Παναιτωλικός - Ολυμπιακός 21.4
1-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 2.87 114.8
fountaristos
Φουνταριστός
30/08/2014 — 10:00 π.μ.
Πλατανιάς - ΠΑΟΚ 22.1
0-4
Παναθηναϊκός - Πανιώνιος 2-3 goal1.95
2-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 4.1 122.85
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ