Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

Ποδαρικό με αξιόλογο γκολ - γκολ!

Καλησπέρα. Να μάστε και πάλι! Κάναμε τις βουτιές μας, ήπιαμε τις μπυρίτσες μας , ζήσαμε νέες εμπειρίες και απο σήμερα ξεκινάει και επίσημα η καινούρια στοιχηματική μας περιπέτεια. Μπαίνουμε σε full στοιχηματικούς ρυθμούς και ασφαλώς σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα . Δεν ανοιγόμαστε και μέχρι να στρώσουν τα πράγματα θα κινηθούμε συντηρητικά. Το γνωρίζω οτι όλοι, ανάμεσά σας και εγώ, έχουμε όρεξη για στοίχημα μετά απο αποχή όμως οφείλουμε να συγκρατηθούμε.

Ποδαρικό λοιπόν στη νέα στοιχηματική σεζόν θα κάνουμε με ένα γκολ - γκολ . Τελικός Σούπερ Κάπ Ισπανίας με την Ατλέτικο Μαδρίτης να υποδέχεται την Ρεάλ με το πρώτο παιχνίδι να λήγει 1-1. Η Βασίλισσα θα κυνηγήσει το γκολ και έχει την ποιότητα να τα καταφέρει. Αν είχε και τον φίλο μου τον Φαλκάο μπροστά θα ήταν ακόμα καλύτερα, όμως προς το παρόν μένουμε πριγκηπάτο με τον Ζαρντίμ .Ανάθεμα δηλαδή.

Ένα τέρμα το έχει και η Ατλέτικο ειδικά αν προηγηθεί ο Κριστιάνο και η παρέα του. Στο Στοίχημαν το γκολ - γκολ πληρώνει 1.80 μια απόδοση που νομίζω οτι αξίζει. Παρακάτω σας παραθέτω το λινκ. Σας θέλω έτοιμους μιας και σε λίγες μέρες θα σκάσουν και τα πρώτα ειδικά. Έχουμε πολύ δουλειά.

https://www.stoiximan.gr/?clkco=47efe305-5e9d-4fde-8882-f03e7bfbb681

Τα ξαναλέμε πάλι αύριο αγαπητοί φίλοι και φίλες. Καλή στοιχηματική χρονιά να έχουμε.

Υ.Γ1. Όσοι πρόλαβαν Κρουζέιρο για κούπα στο 3.50 στο Στοίχημαν όλα καλά. Το είχαμε επισημάνει μέρες πριν οτι η απόδοση θα πάρει την κατιούσα. Δυαράκι πλέον. Και πάλι αξίζει θα έλεγα.

Υ.Γ2. Δέκα μέρες έλειψα και γέμισε το inbox απο εκατοντάδες δικά σας μηνύματα. Σας ευχαριστώ πολύ.

Για ειδικά στοιχήματα, πονταρίσματα της τελευταίας στιγμής και πολλά άλλα σας περιμένω όλους και όλες στο facebook!

https://www.facebook.com/giorgos.souliotis.12

betfighter
Betfighter
22/08/2014 — 06:06 μ.μ.
Ατλέτικο Μ. - Ρεάλ Μ. Γκολ - Γκολ1.8
1-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 1.8 90
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ