Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Έχει αξία σήμερα το Europa League

Καλημέρα. Το Γιουρόπα Λιγκ μονοπωλεί σήμερα το ενδιαφέρον και θα ασχοληθούμε αποκλειστικά με τις αναμετρήσεις αυτές. Όσοι διαβάζεται από καιρό τη στήλη σίγουρα θα ξέρετε ότι σνομπάρω απίστευτα τον συγκεκριμένο θεσμό, μιας και οι ίδιες οι ομάδες το κάνουν πριν από εμένα. Τα πράγματα όμως σήμερα και την επόμενη εβδομάδα είναι διαφορετικά, καθώς σε δύο παιχνίδια ο κάθε σύλλογος έχει την ευκαιρία να πάρει μίνιμουμ 4εκατ. ευρώ. Είμαι βέβαιος λοιπόν πως όλες οι ομάδες θα τα δώσουν όλα, πιθανότατα οι περισσότερες από αυτές σε μεγαλύτερο βαθμό από τα ματς των ομίλων που θα ακολουθήσουν. Κάτω από αυτές τις συνθήκες λοιπόν, μπορούμε να ποντάρουμε με κάποια ασφάλεια.


Ξεκινάμε από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ, που φιλοξενείται στη Μολδαβία από τη Ζίμπρου. Το μηδέν πίσω θα κοιτάξει να διασφαλίσει ο Άγγελος και μπορεί να τα καταφέρει. ΤοUnder έχει μεγάλες πιθανότητες εμφάνισης και μπορούμε να το ακολουθήσουμε. Από εκεί και πέρα, αν κάποιος είναι πιο κοντά στη νίκη, αυτός είναι σαφώς ο δικέφαλος. Πιθανά σκορ το 0-1 και το 0-2.


Στη Λεοφώρο δεν αναμένω εύκολο βράδυ για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Αναστασίου έδειξε πολλά προβλήματα στην άμυνα στα δύο ματς με τη Σταντάρ, ειδικά στην κόντρα επίθεση του αντιπάλου. Και μαντέψτε.. Η Μίντιλαντ είναι ομάδα που βασίζει το παιχνίδι της σε αυτό το στυλ. Επιπλέον έχει ξεκινήσει πολύ καλά το πρωτάθλημα και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας μετά από 5 αγωνιστικές στη δανέζικο λίγκα. Δεν λέω ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να κερδίσει, όμως εκτιμώ πως θα δεχτεί γκολ. Τοover και το γκολ-γκολ χρυσοπληρώνουν και θα τα τιμήσουμε. Μετά ακολουθεί ο άσος.

Ο Αστέρας απέκλεισε την Μάιντζ και σίγουρα μπορεί να κάνει το ίδιο και με τη Μακάμπι. Ο άσος αξίζει ένα χαλαρό ποντάρισμα για όσους θέλουν να ρισκάρουν. Σϊγουρα οι Ισραηλινοί δεν είναι ομάδα φόβητρο και στην Τρίπολη μπορούν άνετα να τα βρουν μπαστούνια.


Στο παιχνίδι Σοσιεδάδ-Κράσνονταρ θα επιλέξω τον άσο, που να σας πω την αλήθεια τον περίμενα χαμηλότερα. Στο 1.80 τον παίρνω και κάνω και κωλοτούμπα. Οι Ισπανοί είναι ανώτεροι και είμαι επεισμένος πως μπορούν να το δείξουν αυτό και μέσα στο γήπεδο. Κάθε άλλο αποτέλεσμα πέρα της νίκης των γηπεδούχων θα είναι μεγάλη έκπληξη.

Κλείνουμε με ακόμα έναν άσο, που μπορεί κάλλιστα να αποτελέσει ένα καλό στήριγμα. Η Λυών παίζει στο Ζερλάν με την κυρία Άστρα Γκιούργκιου. Περισσότερο με χορεύτρια μου κάνει, παρά με ποδοσφαιρική ομάδα να σαπω την αλήθεια.Το 1.45 του άσου δεν είναι και κελεπούρι, αλλά σίγουρα κάποιο δελτίο μας μπορεί να ξεκινήσει από αυτό το σημείο.

Εννοείται πως για άλλη μια μέρα θα κινηθούμε προσεχτικά και θα αποφύγουμε κάθε είδους ανοίγματα. Ο καιρός για να κάνουμε κάτι τέτοιο δεν έχει έρθει ακόμα.

antibooker
Antibooker
21/08/2014 — 12:42 μ.μ.
Λυών - Άστρα Γκιούργκιου 11.45
1-2
Ζίμπρου - ΠΑΟΚ under 2.51.65
1-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 2.39 119.63
antibooker
Antibooker
21/08/2014 — 12:42 μ.μ.
Ζίμπρου - ΠΑΟΚ 2 και under 2.503.2
1-0
ΠAO - Mίντιλαντ Γκολ-Γκολ2.2
4-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
25 7.04 176
antibooker
Antibooker
21/08/2014 — 12:42 μ.μ.
Σοσιεδάδ - Κράσνονταρ 11.85
1-0
ΠΑΟ - Μίντιλαντ 11.7
4-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
35 3.15 110.08
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 38 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 41 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 41 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 41 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 42 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.