Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

Κερδοφόρο Σ.Κ. Αδιάφορη Δευτέρα.

Καλησπέρα. Μια χαρά κύλησε το Σ.Κ που μας πέρασε. Το Σάββατο κάναμε το απόλυτο με 4 στα 4 σημεία βγάζοντας έτσι ένα καλό χαρτζιλίκι. Το μόνο μελανό σημείο που προσωπικά με τσάτισε αφάνταστα το Σ.Κ ήταν η Γκρέμιο, μιας και τέτοιες ήττες δεν γουστάρω να τις τρώμε. Όμως έτσι είναι το καταραμένο το στοίχημα.

Σάββατο ξημερώματα πανηγυρίζαμε σαν τρελοί το γκολ της αγαπημένης Κλάμπ Αμέρικα στο 96ο λεπτό. Χθες βρίζαμε την θεοπάλαβη Γκρέμιο που ενώ γύρισε το ματσάκι με την Κοριτίμπα στο τέλος έχασε με 2-3 στα χασομέρια. Ήταν ένα αποτέλεσμα που ομολογουμένως δεν το πίστευα. Να λέμε και τις επιτυχίες μας, όμως δεν πρέπει να παραβλέπουμε και τις λάθος εκτιμήσεις μας. Γιατί αν είναι να διαφημίζουμε μόνο τα καλά , τότε καήκαμε.
 
Χθες αποφάσισα και ασχολήθηκα λίγο και με τα ειδικά στοιχήματα όπως θα είδατε άλλωστε στη live πλατφόρμά μας. 3 στα 4 είχαμε και βγήκε και απο εκεί κέρδος. Ετοιμαστείτε. Μέσα στον Αύγουστο, όπως με ενημέρωσε ο αγαπητός φίλος και συνεργάτης Σπύρος που ασχολείται με τα τεχνολογικά ζητήματα του σαιτ , η στήλη μας με τα ειδικά θα είναι έτοιμη. Εκεί θα σας παραθέτω τα bet πάνω σε αυτό το κομμάτι. Κόρνερ , κόκκινες κάρτες και πολλά πολλά άλλα.

Όπως καταλαβαίνετε , μας περιμένει πολύ δουλειά. Για αυτό ξεκουραστείτε αυτές τις μέρες , κάντε τις βουτιές σας, φορτώστε μπαταρίες γιατί σας θέλω ορεξάτους με την έναρξη των κορυφαίων ευρωπαικών πρωταθλημάτων.

Τέλος του μήνα όπως σας είχα αναφέρει και το Σάββατο το σαιτ μας θα κάνει παύση και θα επανέλθει δυναμικά και πάλι μέσα Αυγούστου. Να πάρουμε και εμείς τις απαραίτητες ανάσες ώστε τη νέα στοιχηματική σεζόν να είμαστε έτσι όπως πρέπει.

Απολογισμό της φετινής χρονιάς θα κάνω την τελευταία ημέρα. Παρασκευή όπως βλέπω το ημερολόγιο που έχω δίπλα μου. Πρώτη Αυγούστου. Ήταν μια εξαιρετική χρονιά για τη στήλη μας. Όμως όλα αυτά θα τα συζητήσουμε τότε.

Παρακάτω σας έχω για ακόμα μια φορά τους πιθανούς πρωταθλητές που βλέπω στα πρωταθλήματα που θα ξεκινήσουν σε λίγες μέρες. Οι αποδόσεις είναι απο Στοίχημαν.

ΕΛΛΑΔΑ..ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1.18
ΙΣΠΑΝΙΑ..ΡΕΑΛ 1.90
ΙΤΑΛΙΑ..ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2.05
ΒΕΛΓΙΟ..ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ 2.00
ΣΟΥΗΔΙΑ..ΜΑΛΜΕ 1.68
ΜΕΞΙΚΟ..ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ 4.50


https://www.stoiximan.gr/?clkco=47efe305-5e9d-4fde-8882-f03e7bfbb681

Υ.Γ1..Τώρα ο Ζαρντίμ λέει οτι μας υπολογίζει. Τον έπρηξα χθες τον φίλο μου τον Φαλκάο να πάει και με λιγότερα που λέμε στη Ρεάλ. Να πιέσει να φύγει απο το πριγκηπάτο. Ποια Μονακό μωρέ? Εδώ παίζει ο Νειμάρ στη Μπαρτσελόνα. Θα μείνουμε εμείς στο Σαμπιονά? Ελπίζω να έχουμε θετικές εξελίξεις. Είδωμεν.

Να περνάτε καλά και να προσέχετε!

Για ειδικά στοιχήματα, πονταρίσματα της τελευταίας στιγμής και πολλά άλλα σας περιμένω όλους και όλες στο facebook!

https://www.facebook.com/giorgos.souliotis.12

ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ