Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Συνεχίζουμε με πετυχημένη συνταγή

Kαλημέρα. Πάλι ταμειάκι είχαμε χτες και αν είχαμε και λίγη δόση τύχης θα κάναμε και το απόλυτο.. Το Χνάρι της Στρόμγκοντσετ χάλασε στα τελευταία λεπτά και η δυάδα μας που θα μας επέστρεφε επί 10 το ποντάρισμά μας πήγε στράφι στις λεπτομέρειες. Δεν έχουμε όμως παράπονο αφού εν τέλει πληρωθήκαμε.


Σήμερα θα πάμε εκ νέου με τέσσερις επιλογές. Δύο πιο σίγουρες και δύο που εμπεριέχουν μεγαλύτερο ρίσκο.Οι δύο πρώτες είναι ο άσος στο Βασιλεία-Λουκέρνη και το over στο ΑΙΚ-Φάλκενμπεργκ. Στο πρώτο ματς δεν χρειάζονται και ιδιαίτερες αναλύσεις. Η Βασιλεία είναι καλύτερη ομάδα και εντός έδρας μπορεί να πάρει το τρίποντο. Θα τη στηρίξουμε. Στη δεύτερη αναμέτρηση η ΑΙΚ είναι ικανή να φέρει το οver ακόμα και μόνη της.


Όσον αφορά τα άλλα δύο σημεία, πρώτο και καλύτερο είναι το διπλό της Ζυρίχης. Η ομάδα έχει μπει πολύ δυνατά στο πρωτάθλημα και με τη φόρα που έχει, μπορεί να κάνει το 3 στα 3. Η έδρα της Βαντούζ εξάλλου κάθε άλλο παρά απόρθητη δείχνει.


Κλείνουμε με το νορβηγικό ντέρμπι Μόλντε-Ρόζενμποργκ. Η Ρόζενμποργκ δείχνει πολύ ανεβασμένη τελευταία και θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι της. Αν χάσει ουσιαστικά βγαίνει εκτός τίτλου και θεωρώ πως οι παίχτες της έχουν μεγαλύτερο κίνητρο γι΄ αυτό το παιχνίδι. Η απόδοση του άσου είναι για πέταμα και όλα αυτά μας οδηγούν στην κόντρα. Καλοπληρωμένο Χ2 λοιπόν και πάμε δυνατά χωρίς φόβο και πάθος.


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε ΟΛΟΥΣ και ΠΡΟΣΟΧΗ στις κακοτοπιές!




Y.Γ Όσοι έχουν όρεξη για κουβεντούλα και οποιουδήποτε είδους επικοινωνία κάντε κλικ εδώ για να τα λέμε καθημερινά και μέσω facebook.


Υ.Γ 1 TEΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ της sportingbet ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!! Σε ΚΑΤΑΘΕΣΗ μέχρι 100 ευρώ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΔΩΡΟ!!!! ΑΝΟΙΞΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΡΑ....και ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ 200 ΕΥΡΩ!! Γραφτείτε τώρα εδώ.


antibooker
Antibooker
27/07/2014 — 11:38 π.μ.
AIK - Φάλκενμπεργκ Γκολ-Γκολ1
3-0
Βασιλεία - Λουκέρνη 11.45
3-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
60 1.45 87
antibooker
Antibooker
27/07/2014 — 11:38 π.μ.
Βαντούζ - Ζυρίχη 22.3
1-4
Μόλντε - Ρόζενμποργκ Χ2(ΔΕ)2.4
3-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
25 5.52 138
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 30 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 33 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 33 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 33 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 33 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.