Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Δυάδα άσων για νέο ταμείο

Kαλημέρα. Πολύ καλό ταμείο πήγαμε χτες και η δυάδα μας πέρασε σχετικά εύκολα. Πάνω κάτω σε αυτούς τους ρυθμούς θα κινηθούμε μέχρι να αρχίσουν τα μεγάλα πρωταθλήματα. Δεν έμεινε πολύς καιρός, λιγότερο από μήνας και γι’ αυτό πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί από δω και πέρα.


Σήμερα θα ποντάρουμε και πάλι σε μια δυάδα. Το πρώτο μας σημείο είναι ο άσος της Ζυρίχης που παίζει εντός έδρας με αντίπαλο την Τουν. Οι γηπεδούχοι έχουν το πάνω χέρι για τη νίκη, ξεκίνησαν καλά την πρώτη αγωνιστική και έχουν με το μέρος τους πολύ καλή παράδοση κόντρα στην Τουν. Δεν είναι διόλου απίθανο λοιπόν να κάνουν το 2 στα 2 στο νέο πρωτάθλημα.Εμείς πάντως θα τους στηρίξουμε.


Δεύτερο παιχνίδι που θα επιλέξουμε είναι ο άσος στο Στεάουα-Στρόμγκοντσετ. Οι Ρουμάνοι πήραν μεγάλο διπλό-πρόκριση στη Νορβηγία και σήμερα μπορούν να σφραγίσουν την επιτυχία τους. Είναι πολύ πιο έμπειρη ομάδα στο ποδοσφαιρικό στερέωμα και εύκολα ή δύσκολα θα κάνουν τον άσο. Θα τον εμπιστευτούμε αν και θα τον προτιμούσαμε λίγο πιο ψηλά.


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε ΟΛΟΥΣ και ΠΡΟΣΟΧΗ στις κακοτοπιές!




Y.Γ Όσοι έχουν όρεξη για κουβεντούλα και οποιουδήποτε είδους επικοινωνία κάντε κλικ εδώ για να τα λέμε καθημερινά και μέσω facebook.


Υ.Γ 1 TEΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ της sportingbet ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!! Σε ΚΑΤΑΘΕΣΗ μέχρι 100 ευρώ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΔΩΡΟ!!!! ΑΝΟΙΞΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΡΑ....και ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ 200 ΕΥΡΩ!! Γραφτείτε τώρα εδώ.

antibooker
Antibooker
23/07/2014 — 02:47 μ.μ.
Ζυρίχη - Τουν 11.75
2-1
Στεάουα - Στρόμγκοντσετ 11.5
2-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
60 2.63 157.5
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 40 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 43 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 43 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 43 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 43 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.