Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Ποντάρισμα στο Τσάμπιονς Λιγκ

Kαλημέρα στην όμορφη παρέα. Επιστροφή στη δράση σήμερα μιας και κάτι κινείται. Το φέραμε από εδώ, το φέραμε από εκεί και πληρωθήκαμε την Κυριακή. Αν η ΑΙΚ δεν έκανε τόσο χοντρή γκέλα θα κάναμε το απόλυτο και θα πηγαίναμε δυνατό ταμείο μέσα στο κατακαλόκαιρο.


Σήμερα θα ασχοληθούμε με τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ κυρίως. Η Μπάτε καλείται να διορθώσει τη γκέλα της προηγούμενης βδομάδας και να πάρει τη νίκη και την πρόκριση. Επειδή όμως η Σκεντέρμπεου αποδείχτηκε σκληρό καρύδι θα πάμε με το 2-3 γκολ και όχι με το διπλό. Έτσι καλύπτουμε και ένα ενδεχόμενο ισοπαλίας. Με δεδομένο πως οι γηπεδούχοι μπορούν να κρατήσουν μέχρι και ένα ημίχρονο το μηδέν, δύσκολα η αναμέτρηση θα έχει περισσότερα από τρία τέρματα.


Στο Σουτιέσκα-Σέριφ Τίρασπολ θα επιλέξουμε το διπλό. Οι φιλοξενούμενοι είναι καλύτερη ομάδα, πολύ πιο έμπειρη με τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ που γίνονται μήνα Ιούλιο και μπορεί να πάρει τη νίκη. Ακριβώς όπως είχε κάνει και πέρυσι με τη συγκεκριμένη αντίπαλο και μάλιστα με το ευρύ 0-5! Ας ελπίσουμε ότι η Σέριφ και φέτος θα κάνει το χρέος της και θα μας δώσει το καλοπληρωμένο σημείο.



ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε ΟΛΟΥΣ και ΠΡΟΣΟΧΗ στις κακοτοπιές!




Y.Γ Όσοι έχουν όρεξη για κουβεντούλα και οποιουδήποτε είδους επικοινωνία κάντε κλικ εδώ για να τα λέμε καθημερινά και μέσω facebook.


Υ.Γ 1 TEΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ της sportingbet ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!! Σε ΚΑΤΑΘΕΣΗ μέχρι 100 ευρώ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΔΩΡΟ!!!! ΑΝΟΙΞΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΡΑ....και ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ 200 ΕΥΡΩ!! Γραφτείτε τώρα εδώ.

antibooker
Antibooker
22/07/2014 — 01:15 μ.μ.
Σκεντέρμπεου - Μπάτε Μπόρισοφ 2-3 Γκολ2
1-1
Σουτιέσκα - Σέριφ Τίρασπολ 21.85
0-3
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 3.7 185
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 11 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 14 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 14 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 14 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 15 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.