Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

Το βάρος σε τρία φαβορί

Καλημέρα. Τρια φαβορί έχω επιλέξει σήμερα ποντάροντας συντηρητικά. Ελσίνκι, Λέγκια και Μάλμε.

Η Ελσίνκι πετάει κυριολεκτικά αυτό το διάστημα και στο εγχώριο πρωτάθλημα παίζει πραγματικά μόνη της. Δύσκολα θα χάσει εκεί το τίτλο και έτσι τώρα θα ρίξει όλο το βάρος για την ευρωπαική διάκριση. 0-0 το πρώτο ματς και με νίκη απόψε καθαρίζει την υπόθεση πρόκριση κόντρα στη Ραμποντίσκι. Καλύτερη ομάδα διαθέτει , και νομίζω έχει όλες τις προυποθέσεις για να τα καταφέρει.

Η Μάλμε τα χρειάστηκε με τη Βέντσπιλς στην έδρα της και το 0-0 την έχει βάλει τώρα σε μπελάδες. Ωστόσο όπως και να το κάνουμε είναι ένα κλικ παραπάνω απο τους Λετονούς και αν δείξει την απαιτούμενη προσοχή μπορεί να αποδράσει με το διπλό που θα την φέρει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Μια απο τα ίδια και για την Λέγκια Βαρσοβίας η οποία στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων γλύτωσε την ήττα απο τους Ιρλανδούς της Σ.Πάτρικς. 1-1 το πρώτο ματς και τα πράγματα είναι απλά. Οι Πολωνοί θα ψάξουν την νίκη και τα γκολ για να προκριθούν. Πέρσι ήταν στους ομίλους του Europa League πραγματοποιώντας μάλιστα πολύ καλές εμφανίσεις. Οπότε στα υπέρ τους θα είναι και η εμπειρία απο τέτοια ματς. Αν θέλουν λοιπόν να μην τελιώσει το ευρωπαικό τους ταξίδι νωρίς, κερδίζουν και συνεχίζουν. Θα τους εμπιστευτώ.

Για ειδικά στοιχήματα, πονταρίσματα της τελευταίας στιγμής και πολλά άλλα σας περιμένω όλους και όλες στο facebook!

https://www.facebook.com/giorgos.souliotis.12

betfighter
Betfighter
23/07/2014 — 03:46 π.μ.
Ελσίνκι - Ραμποντίσκι 11.45
2-1
Βέντσπιλς - Μάλμε 21.55
0-1
Σ.Πάτρικς - Λέγκια Βαρσοβίας 21.65
0-5
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
15 3.71 55.63
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ