D10S
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
d10s

Σάββατο με τον D10S!

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Πλήρης αγωνιστική στην Ισπανία και πάμε να δούμε την ανάλυση των αγώνων, ώστε να επιλέξουμε σωστά και να πάμε στο ταμείο.


ΘΕΛΤΑ - ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ 

Η ομάδα από το Βίγκο υποδέχεται τη Λας Πάλμας σε ένα πραγματικά must win παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι είναι πραγματικά στα σχοινιά και μόλις 3 πόντους πάνω από τη ζώνη και την Κάδιθ. Η προϊστορία τους ευνοεί, πιο φορμαρισμένοι είναι και αν υπολογίσει κανείς ότι η Λας Πάλμας στα τελευταία 5 ματς στο πρωτάθλημα έχει μόλις 1 πόντο και είναι παντελώς αδιάφορη, καταλαβαίνει κανείς πως η Θέλτα έχει τεράστια ευκαιρία.


ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ - ΟΣΑΣΟΥΝΑ 

Στο Βεγιέκας η Ράγιο υποδέχεται την πάντα ζημιάρα Οσασούνα. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν καθαρίσει με την υπόθεση παραμονή και θα πρέπει να δείξουν συγκέντρωση και πάθος για να κερδίσουν την Οσασούνα που θα κάνει το παιχνίδι της. Δεν εμπιστεύομαι τη Ράγιο για να παίξω σκέτο άσσο. Η προϊστορία δείχνει πως τελευταία οι φιλοξενούμενοι παίρνουν αποτελέσματα. 


ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΜΠΕΤΙΣ

Ματσάρα με φόντο μια θέση στο Europa League, αλλά και τη γενικότερη παρουσία στην Ευρώπη διεξάγεται στο Μεστάγια ανάμεσα σε Βαλένθια και Μπέτις. Οι γηπεδούχοι σαφώς σε καλύτερη φόρμα θα ψάξουν τη νίκη που θα μεγαλώσει τη διαφορά με τον αντίπαλο τους. Η Μπέτις δείχνει βραχυκυκλωμένη και θα πρέπει να κάνει restart αν θέλει να πάρει κάτι από το ματς. Γενικά η προϊστορία ευνοεί τους γηπεδούχους, όμως τα τελευταία χρόνια η Μπέτις πήρε δύο αποτελέσματα. Δεν βλέπω εύκολα διπλό, όμως είναι και δύσκολο η Μπέτις να κάνει 4η σερί ήττα εκτός έδρας.,


ΧΙΡΟΝΑ - ΚΑΔΙΘ 

Η λογική και η ποιότητα των ομάδων λέει άσσο. Ο άσσος είναι στο 1.30 όμως και η Χιρόνα δεν είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Συν ότι η Κάδιθ παίζει κατηγορία. Να το παίξουν αυτοί σκέτο άσσο σε τέτοια απόδοση.


Δικός σας για πάντα...D10S 


d10s
D10S
20/04/2024 — 10:58 π.μ.
Θέλτα - Λας Πάλμας 11.78
win
Βαλένθια - Μπέτις goal - goal1.91
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
20 3.4 68
d10s
D10S
20/04/2024 — 10:58 π.μ.
Σανταντέρ - Λεβάντε Χ3.35
win
Βιγιαρεάλ Β' - Φερόλ goal-goal & over 2,52.62
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
10 8.78 87.77
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 46 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 49 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 49 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 49 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 50 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.