Πυθία
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
euroleague

Οδηγός το κίνητρο

Καλημέρα ευρολιγκόφιλοι,

φτάσαμε αισίως στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της φετινής σεζόν και τα πράγματα πλέον είναι ξεκάθαρα στο τι χρειάζεται η κάθε ομάδα.

 Οι πράσινοι υποδέχονται την Άλμπα στο ΟΑΚΑ και με νίκη κάτι που λογικά θα καταφέρουν, εξασφαλίζουν τη δεύτερη θέση. Η Μιλάνο έχει κάποιες ελπίδες πρόκρισης εάν νικήσει την Μακάμπι, αλλά θα πρέπει να ηττηθούν και η Εφές και η Παρτιζάν, κάτι φαντάζει δύσκολο.

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ(14-19) - ΡΕΑΛ(26-7)

Οι Μαδριλένοι έχουν εδώ και καιρό τερματίσει πρώτοι και η Ζαλγκίρις έχει αποκλειστεί από τη συνέχεια. Οι ανεβασμένοι με τον Τρινκιέρι στον πάγκο τους γηπεδούχοι, θα θέλουν να κλείσουν τη χρονιά με μια καλή εμφάνιση, γιατί όχι και νίκη μπροστά στο κοινό τους. Μόνο Ολυμπιακός έχει κερδίσει μέσα στο 2024 στο Κάουνας. Οι Μαδριλένοι, οι οποίοι έχουν κατεβάσει ρυθμούς εδώ και καιρό, θα πρέπει να αρχίσουν να βρίσκουν και πάλι τα πατήματα τους εν όψει και τη συνέχειας. Περίμενω ωραίο και σχετικά ανοικτό παιχνίδι και υψηλό σκορ.

ΜΟΝΑΚΟ(22-11) - ΜΠΑΓΕΡΝ(13-20)

Αγχωμένοι παρουσιάζονται τις τελευταίες εβδομάδες οι Μονεγάσκοι. Απόψε θέλουν νίκη απέναντι στους αποκλεισμένους και χωρίς κίνητρο Βαυαρούς για να εξασφαλίσουν το πλεονέκτημα έδρας. Πιστεύω ότι θα δείξουν το καλό τους πρόσωπο σήμερα και θα επικρατήσουν εύκολα.

ΕΦΕΣ(16-17) - ΑΣΤΕΡΑΣ(11-22)

Μ' ένα φοβερό ντεμαράζ οι Τούρκοι κατάφεραν να κρατάνε την πρόκριση στα play in στα χέρια τους. Είναι σε τρομερή κατάσταση και με ανεβασμένη ψυχολογία και νομίζω δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να κερδίσουν τον αδιάφορο Αστέρα.

euroleague
Πυθία
11/04/2024 — 01:54 μ.μ.
Μονακό - Μπαγερν 1(-6.5)1.5
lose
Εφές - Αστέρας 1(-6.5)1.45
win
Ζαλγκίρις - Ρεάλ Over 159.51.47
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
25 3.2 79.93
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ