Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Σπάει(;) παράδοση από τα '20s στο Όλντ Τράφορντ

Χτες κάναμε 4 στα 5 σημεία, η στήλη μας έχει πλέον θετικό πρόσημο μέσα στο μήνα και πάμε να δούμε τι θα ποντάρουμε και σήμερα:

Στο Γουέστ Χαμ-Άστον Βίλα οι δύο ομάδες έδειξαν μεσοβδόμαδα στα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια πως βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Το σημερινό  παιχνίδι είναι δύσκολο να προβλεφθεί σε σημείο, όμως δείχνει πως θα έχει γκολ. Επιλογή το γκολ-γκολ μαζί με το over 2,5. Αν ο Γουότκινς δεν παίξει τελικά, θα είναι σημαντικό πλήγμα για τη Βίλα.

Για το κύπελλο Αγγλίας η Τσέλσι υποδέχεται τη Λέστερ στο Στάμφορντ Μπριτζ. Η Λέστερ μπορεί κάλλιστα να λογίζεται ξανά ως ομάδα Πρέμιερ Λιγκ. Μπορεί κάλλιστα να ζορίσει του γηπεδούχους, όμως δύσκολα θα καταφέρει κάτι στο δυτικό Λονδίνο. Η Τσέλσι είναι σε καλό μομέντουμ, το κύπελλο είναι ο μόνος θεσμός που η ομάδα του Ποτσετίνο μπορεί να διακριθεί και ο άσος με το Over 1,5 είναι η επιλογή.

Πόνταρε το bet builder ΜΟΝΟ ΕΔΩ

Το μεγάλο παιχνίδι όμως στην Αγγλία σήμερα διεξάγεται στο Όλντ Τράφορντ ανάμεσα σε Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ. Η Λίβερπουλ είναι πολύ ανώτερη, έχει φρεσκάδα και μεσοβδόμαδα έκανε μια χαλαρή προπόνηση με αντίπαλο τη Σπάρτα Πράγας. Η Γιουνάιτεντ θα προσπαθήσει να χτυπήσει στην κόντρα και θα παίξει με την ίδια στρατηγική όπως στην αναμέτρηση με τη Σίτι. Η Λίβερπουλ μπορεί να έχει να πάρει πρόκριση στο Όλντ Τράφορντ για το θεσμό του κυπέλλου από τη δεκαετία του 1920 αλλά φέτος δείχνει πως μπορεί να σπάσει το ρόδι. Όλος ο οργανισμός δουλεύει για την τελευταία χρονιά του Κλοπ. Επιλογή θα είναι ένα bet builder με τις εξής επιλογές: Χ2 over 1.5, γκολ-γκολ, over 0.5 β μέρος, Λίβερπουλ over 3,5 κόρνερ


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ΠΡΟΣΟΧΗ στις ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ!!!!!!

antibooker
Antibooker
17/03/2024 — 11:16 π.μ.
Γουέστ Χαμ - Άστον Βίλα Γκολ-Γκολ και over 2.51.75
lose
Τσέλσι - Λέστερ 1 και over 1.51.65
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
25 2.89 72.19
antibooker
Antibooker
17/03/2024 — 11:16 π.μ.
Μάντσεστερ Γιουν. - Λίβερπουλ combo bet2.85
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
20 2.85 57
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 40 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 43 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 43 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 43 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 44 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.