Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Πρέμιερ Λιγκ, Τσάμπιονσιπ και.. προημιτελικός

Η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ είναι κουτσουρεμένη λόγω του ότι οι αναμετρήσεις κυπέλλου διεξάγονται επίσης σήμερα. Τα παιχνίδια αυτά μαζί με κάποιες επιλογές από τις χαμηλές κατηγορίες της Αγγλίας θα συνθέσουν και σήμερα τα πονταρίσματά μας.

Η Μπέρνλι με την Μπρέντφορντ διασταυρώνουν σήμερα τα ξίφη τους με τις δύο ομάδες να έχουν κοινό πλέον στόχο. Φυσικά αυτός είναι η εξασφάλιση της παραμονής. Το έργο της Μπέρνλι είναι σαφώς πιο δύσκολο. Βρίσκεται αρκετά μακριά από τη γραμμή της σωτηρίας και ειδικά όταν δεν καταφέρνει να κερδίσει παιχνίδια στα οποία προηγείται με 2-0, όπως το τελευταίο με τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο, οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ της. Εξίσου μακριά από της νίκες όμως βρίσκεται για αρκετό καιρό και η Μπρέντφορντ, που δείχνει πως έχει μπλέξει για τα καλά. Η επιλογή θα είναι το γκολ-γκολ αφού οι άμυνες των δύο ομάδων δεν εμπνέουν καμία σιγουριά. Από σημεία δε βγαίνει καμία άκρη.

Λονδρέζικο ντέρμπι στα δυτικά της πόλης με τη Φούλαμ να υποδέχεται την Τότεναμ. Η ομάδα του Ποστέκογλου έρχεται από εμφατικό διπλό στην έδρα της Βίλα και δείχνει πως είναι έτοιμη να προσπεράσει την αντίπαλό της στη μάχη της τετράδας. Η Φούλαμ δεν έχει σταθερότητα και είναι ή του ύψους ή του βάθους. Τα σπιρούνια με τον Σον σε φόρμα δείχνουν πως είναι σε θέση να πάρουν το διπλό σε μια έδρα που έχουν εξαιρετική παράδοση.

Ο προημιτελικός κυπέλλου ανάμεσα σε Γουλβς και Κόβεντρι βγάζει και αυτός σημείο. Μπορεί τις δύο ομάδες να χωρίζει μια ολόκληρη κατηγορία, όμως η Κόβεντρι μπορεί να είναι απολύτως ανταγωνιστική. Έχει όπλο την επίθεσή της και μπορεί να εκμεταλλευτεί τις σημαντικές απουσίες που έχει η Γουλβς στο σημερινό παιχνίδι με σημαντικότερη αυτή του Νέτο. Επιλογή το γκολ-γκολ.

Οι επιλογές του AntiBooker ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

Περνάμε τώρα στις μικρές κατηγορίες.

Από την Τσάμπιονσιπ ξεχωρίζουμε τη νίκη των γηπεδούχων στο παιχνίδι Ίπσουϊτς-Σέφιλντ Γουενσντεϊ. Η Ίπσουϊτς έρχεται από ήττα και θέλει να επιστρέψει στα τρίποντα αφού διεκδικεί την απευθείας άνοδο. Η έδρα της είναι φόβητρο αφού είναι αήττητη από τον Αύγουστο, έχοντας μόνο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες εντός έδρας. Η Σέφιλντ το παλεύει για την παραμονή, όμως το σερί των τεσσάρων νικών έλαβε τέλος την προηγούμενη αγωνιστική και σήμερα έχει ακόμα πιο δύσκολο έργο. Άσος μαζί με over 1,5 λοιπόν.

Κλείνουμε με το παιχνίδι Μπέρμιγχαμ-Γουότφορντ. Η Μπέρμιγχαμ βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση, κινδυνεύει με παραμονή και κυρίως δεν πείθει με τις εμφανίσεις της. Η Γουότφορντ μπορεί πλέον να μην έχει στόχους αλλά μπορεί να αποφύγει την ήττα. Επιλογή το Χ2 μαζί με το under 3,5.


KAΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ΠΡΟΣΟΧΗ στις ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ!!!!!!

antibooker
Antibooker
16/03/2024 — 09:45 π.μ.
Γουλβς - Κόβεντρι Γκολ-Γκολ1.75
win
Ίπσουϊτς - Σέφιλντ Γουέν 1 και over 1.51.95
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
25 3.41 85.31
antibooker
Antibooker
16/03/2024 — 09:45 π.μ.
Μπέρμιγχαμ - Γουότφορντ Χ2 και under 3.51.95
win
Μπέρνλι - Μπρέντφορντ Γκολ-Γκολ1.65
win
Φούλαμ - Τότεναμ 22.05
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
15 6.6 98.94
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 41 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 43 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 43 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 44 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 44 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.