Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

Λίγα βάζουμε, πολλά παίρνουμε..

Κάθε χρονιά ο τελικός του CHL σηματοδοτεί και το τέλος της στοιχηματικής σεζόν. Έτσι και φέτος. Ωστόσο αυτή τη χρονιά είναι αλλιώς μιας και μετά ακολουθεί Μουντιαλ και μέχρι τα μέσα Ιούλη οι μηχανές θα έχουν πάρει φωτιά. Μέχρι το μεγάλο ποδοσφαιρικό γεγονός θα πάμε με pre game εκτιμήσεις μουντιαλικές, MLS και αγαπημένη Βραζιλία. Πάμε όμως να δούμε το τελικό.

Κλοπ VS Ζοσέ, Κριστιάνου VS Σαλάχ, και προμηνύεται ένας άκρως χορταστικός τελικός. Οι Μαδριλένοι ξεκίνησαν χάλια , τον Γενάρη ο Ζιζού ήταν έτοιμος για διώξιμο, όμως προσωπικά όπως είχα γράψει και στο facebook μην ξεγράφετε τη Ρεάλ, μην κράζετε τον Γάλλο προπονητή. Όλες οι ομάδες περνάνε τα πάνω τους και τα κάτω τους. Άνθρωποι είναι , όχι μηχανές. Η Βασίλισσα ξεπέρασε τον κορεσμό, ο Ζιζού τους μάντρωσε και η Ρεάλ είναι σε ακόμα ένα τελικό έτοιμη να διεκδικήσει ένα ακόμα τρόπαιο. Θα μου πείτε άσε μας ρε Betfighter με τη Ρεάλ του σπρωξίματος να ούμε. Με τη Γιούβε κάλπικα πέρασε , βαρεθήκαμε. Ναι , υπάρχει ένα δίκιο όμως ας μην αρρωσταίνουμε την ποδοσφαιρική μας φυσιογνωμία και ας μείνουμε στο γεγονός οτι δεν αλλάζει κάτι και οτι η ιστορία έγραψε και δεν ξεγράφει.

Ρεάλ - Λίβερπουλ λοιπον και είναι ένας τελικός που προσωπικά δεν βγάζω άκρη. Δεν είναι Ατλέτικο στο Europa που φώναζε και είχε πονταριστεί απο νωρίς στο 5.75. Κοιταξτε. Αγωνιστικά για μένα η Ρεάλ είναι καλύτερη. Καλύτερο σύνολο, καλύτερες μονάδες, πιο ψημένη ομάδα , και μην ξεχνάμε οτι οι Ισπανοί δεν έχουν χάσει τελικό για τελικό. Οι παίχτες είναι μπαρουτοκαπνισμένοι σε αντίθεση με αυτους της Λίβερπουλ που σίγουρα θα είναι λίγο έξω απο τα νερά τους.

Μανέ, Σαλαχ, Φιρμίνιο η καυτή τριάδα μπροστά το θέμα είναι αν θα μπουν απο νωρίς στο ματς. Στο κέντρο η Ρεάλ υπερτερεί, στην άμυνα το ίδιο. Σέρχιο Ράμος , Μαρσέλο, Βαράνε πίσω έχουν δέσει καλά και αν η αντίπαλη επιθετική τριάδα δε βρεθεί σε καλή βραδιά θα τους κάνουν μια μπουκιά.

Ναι βλέπω Ρεάλ αλλά κάτι με τραβάει πίσω και δεν υπάρχει λόγος για αυτό. Διαίσθηση πείτε το, φόβος οτι ίσως γευτεί τους καρπούς της της προσπαθείας του ο Σαλάχ και ο Κλοπ όπως και των υπόλοιπων παιχτών που για μένα φέτος έχουν κάνει ευρωπαική υπέρβαση.

Είναι μαγκιά να παίρνεις μια ομάδα πεσμένη , ταλαιπωρημένη και να της φτάνεις τόσο ψηλά. Θέλει πολύ δουλειά, πλάνο και ο Κλοπ είναι άξιος συγχαρητηρίων. Όταν και τον προσέλαβαν οι κόκκινοι, άμεσα χειροκρότησα την κίνηση και ήμουνα σίγουρος οτι η ομάδα απο το λιμάνι θα πήγαινε μπροστά.

Όχι σαν την Μίλαν που έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου χρόνια τώρα. Αnyway ελπίζω κάποια χρονιά να γράφω για αυτή τη τεράστια ομάδα σαν φιναλιστ κάποιου τελικού CHL. Θα αργήσει , και ας μην τρέφουμε αυταπάτες. Προτέρημα να είσαι προσγειωμένος τόσο στη ζωή όσο και στη μπάλα. Οι αυταπάτες τυφλώνουν, και πάντα σε οδηγούν σε λάθος αποφάσεις.

Τι παίζουμε απόψε; Δεν βγάζω άκρη και αποφάσισα να κάτσω να δω το τελικό ποντάροντας σε μεγάλες αποδόσεις. Δυο fun bet και ένα ειδικό. Λίγα θα βάλουμε αρκετά θα πάρουμε. Δεν το πιέζω. Βλέπω Ρεάλ για όσους θέλουν σημείο , αλλά κάτι με φοβίζει.

Να δεχτούν κάρτα Κάριους στο 11 και Νάβας στο 12;; Για φέρτε τα εδώ. Ζόρικα είναι αλλά ένα να επαληθευτεί είμαστε ωραίοι τύποι. Το καλύτερο σενάριο είναι να προηγείται κάποιος οριακά κάπου εκεί στο 87 και ένας γκολκίπερ να καθυστερεί. Θα τη φάει τη καρτούλα του. Αλλά και κατά τη διάρκεια του ματς κανένα πεναλτάκι για παράδειγμα απο πλευράς είτε του Κάριους είτε του Νάβας.

Δυο μπουμπουνάτες κίτρινες και καταλογισμός πέναλτι στο 3.70. Betfighterika bet ξεκάθαρα. Ελπίζω και μόρτικα στο τέλος. Θα τα βρείτε ΕΔΩ

Καλό τελικό και τα ξαναλέμε πάλι tomorrow.


betfighter
Betfighter
26/05/2018 — 12:02 π.μ.
Ρεάλ - Λίβερπουλ Κίτρινη Κάριους11
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
10 11 110
betfighter
Betfighter
26/05/2018 — 12:02 π.μ.
Ρεάλ - Λίβερπουλ Κίτρινη Νάβας12
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
10 12 120
betfighter
Betfighter
26/05/2018 — 12:02 π.μ.
Ρεάλ - Λίβερπουλ Πέναλτι στο ματς3.7
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
20 3.7 74
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 33 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 36 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 36 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 36 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 36 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.