Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Η κρίση της Γουότερφορντ και η παραμονή

Καλημέρα. Σαρώσαμε χτες και βγάλαμε και με το παραπάνω από πάνω μας το κακό Σάββατο. Κακά τα ψέματα, ως την έναρξη του παγκοσμίου κυπλελλου θα πάμε με ρέγουλα. Η ομάδα μας ετοιμάζεται για πολλές εκπλήξεις για τον επόμενο μήνα, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

Σήμερα θα μας απασχολήσει το πρωτάθλημα Ιρλανδίας καθώς και το μπαράζ παραμονής ή ανόδου, όπως θέλει το παίρνει ο καθένας, ανάμεσα στην Χόλσταϊν Κίελ και τη Βόλφσμπουργκ. 

Η πρωτοπόρος Ντουντάλκ αντιμετωπίζει εντός έδρας την Γουότερφορντ. Οι φιλοξενούμενοι και νεοφώτιστοι μετά από το εξαιρετικό ξεκίνημα φαίνεται πως ξεφουσκώνουν. Αγνοούν τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές και προέρχονται από εντός έδρας συντριβή από τη Λίμερικ με 3-6. Πιστεύω πως το κλίμα στην ομάδα δεν είναι καλό και ο ενθουσιασμός των πρώτων αγωνιστικών πήγε περίπατο. Ο άσος με ασιατικό χάντικαπ 1.5 γκολ πληρώνει εξαιρετικά και είναι η επιλογή. Η Ντουντάλκ δε χαρίζεται στην έδρα της και είναι μπαρουτοκαπνισμένη στο να μένει στην κορυφή.

Η Βόλφσμπουργκ έχει το πάνω χέρι μετά την εντός έδρας νίκη και η Κίελ θα πρέπει να παίξει ανοιχτά αν θέλει να έχει πιθανότητες ανατροπής του 3-1 της πρώτης αναμέτρησης. Η Βόλφσμπουργκ είναι καλύτερη ομάδα και θα μείνει στην καηγορία. Εκτιμώ πως θα σκοράρει και σήμερα και πιθανότατα δεν θα ηττηθεί και πάλι. Το γκολ-γκολ σε συνδυασμό με τα πολλά γκολ είναι η επιλογή από την αναμέτρηση.


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ΠΡΟΣΟΧΗ στις ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ!!!
antibooker
Antibooker
21/05/2018 — 04:54 μ.μ.
Ντουντάλκ - Γουότερφορντ 1(-1.50)2.1
win
Χόλσταϊν Κίελ - Βόλφσμπουργκ Γκολ-Γκολ και over 2.51.9
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 3.99 159.6
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 33 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 36 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 36 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 36 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 37 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.