Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Το Καμπιονάτο, η ΑΙΚ και ο τελικός

Καλημέρα. Κότσοι πιαστήκαμε χτες. Όπως λέμε για τα καλά θα τονίζουμε και τα άσχημα και χτες ήταν μια κακή μέρα για τη στήλη μας. Προχωράμε.

Σήμερα η μέρα είναι δύσκολη στοιχηματικά, οι αναμετρήσεις που είναι προσιτές για ποντάρισμα λίγες και γι' αυτό θα είμαστε προσεκτικοί. Κυρίως θα ασχοληθούμε με το Καμπιονάτο, όπου και θα διεξαχθεί η τελευταία αγωνιστική. 

Ξεκινάμε με τον άσο της Ουντινέζε. Αντιμετωπίζει εντός έδρας την αδιάφορη Μπολόνια και με νίκη δεν μπαίνει σε σενάρια παραμονής ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα παιχνίδια. Θα πάμε με τον άσο που είναι βέβαια χαμηλός λόγο του ότι η Μπολόνια είναι αδιάφορη.

Στο Λάτσιο-Ίντερ οι νερατζούρι με διπλό κουνάνε σεντόνι. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουν, όμως εκτιμώ πως θα σκοράρουν. Δεν θα πέσει η Ίντερ αμαχητί. Δύσκολα όμως θα κρατήσει πίσω το μηδέν αφού η Λάτσιο στην έδρα της είναι μια επιθετική ομάδα που καταφέρνει να κουνάει το πλεκτό. Γκολ-Γκολ αλλά και over 2.5 σε πρώτο πλάνο.

Ντέρμπι κορυφής έχουμε στη Σουηδία με τη Χάμαρμπι να υποδέχεται την ΑΙΚ. Το απόλυτο με πέντε νίκες εντός έδρας έχει η Χάμαρμπι όμως έδειξε κόντρα στη Μάλμε πως το σερί κάπου θα σταματήσει. Η διαφορά της ΑΙΚ από την κορυφή θα είναι μεγάλη αν η ΑΙΚ ηττηθεί και το πρωτάθλημα θα αποκτήσει φαβορί, τους γηπεδούχους. Θα ρισκάρω με το διπλό. Η ΑΙΚ είναι ποιοτικότατη ομάδα και απόλυτα ικανή να κάνει τη ζημιά στην αήττητη εντός έδρας Χάμαρμπι.

Θα κλείσουμε με τον τελικό της Ευρωλίγκας. Ο Ζοτς είναι Ζοτς και θεωρητικά έχει το πάνω χέρι. Αυτό που έδειξε όμως η Ρεάλ στον ημιτελικό είναι πάνω από προπονητές. Η ομάδα έχει την ποιότητα, ειδικά μετά την επιστροφή του Γιουλ, αλλά και μεγάλη δίψα για διάκριση. Θα ποντάρουμε το 2.10 που πληρώνει γιατί πραγματικά αξίζει. Ναι μεν η Φενέρ έχει το Know how αλλά η Ρεάλ δείχνει πως το θέλει περισσότερο.


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ΠΡΟΣΟΧΗ στις ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ!!!

antibooker
Antibooker
20/05/2018 — 02:56 π.μ.
Ουντινέζε - Μπολόνια 11.55
win
Λάτσιο - Ίντερ Γκολ-Γκολ και over 2.51.8
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 2.79 111.6
antibooker
Antibooker
20/05/2018 — 02:56 π.μ.
Χάμαρμπι - ΑΙΚ; 22.8
win
Φενέρμπαχτσε - Ρεάλ Μαδρίτης 22.1
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
25 5.88 147
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 34 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 37 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 37 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 37 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 37 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.