Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

FA Cup και Σαμπιονά στο προσκήνιο

Ακόμα ένα ταμείο χτες για τη στήλη μας που είναι σε ανοδική πορεία τελευταία και ανακάμψει από τα κακά αποτελέσματα του τελευταίου μήνα.

Σήμερα η μέρα είναι μέτρια και θα είμαστε προσεκτικοί. Οι επιλογές θα είναι περιορισμένες.

Ξεκινάμε από τον τελικό του κυπέλλου Αγγλίας. Η Τσέλσι θα αντιμετωπίσει τη Γιουνάιτεντ στο Γουέμπλεϊ σε ένα παιχνίδι που ο νικητής θα κλείσει τη χρονιά με έναν πολύ ευχάριστο τόνο. Εκτιμώ πως η Γιουνάιτεντ είναι σε καλύτερο φεγγάρι και θα πάρει το κύπελλο. Το κλιμα στην Τσέλσι είναι στραβό εδώ και πολύ καιρό και δύσκολα θα ισιώσει σε ένα τόσο απαιτητικό παιχνίδι. Το σετ αποδόσεων είναι μοιρασμένο και το 2.70 του διπλού ελκυστικότατο. Καλή επιλογή και το 1.83 που πληρώνει η κατάκτηση, απόδοση που συμπεριλαμβάνει την παράταση αλλά και τα πέναλτι.

Συνεχίζουμε με τη Γαλλία και το σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα σε Λυών και Νις. Η Λυών θέλει μόνο τη νίκη για να εξασφαλίσει την επιστροφή της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μαρσέιγ καραδοκεί και με δικό της τρίποντο θα ελπίζει σε στραβωπάτημα των Λυωνέ. Από την άλλη η Νις παλεύει για την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ. Για να ελπίζει θέλει μίνιμουμ την ισοπαλία, μιας και οι Μπορντό και Σεντ Ετιέν καραδοκούν έχοντας δύο πόντους λιγότερους. Δύσκολα μπορεί να ελπίζει σε κάτι η Νις. Η Λυών είναι καλύτερη και θα πάρει το παιχνίδι καθώς και την είσοδο στην 3αδα. Το να σκοράρει όμως η ομάδα της Νίκαιας δεν είναι διόλου απίθανο. Το αμφισκόρ και το over 2.5 από κοντά.

Όπως λέγαμε και πριν, ένα τρίποντο για τη Μπορντό θα είναι αρκετό ώστε να είναι μέσα στις ευρωπαϊκές θέσεις. Υπερτερεί στην ισοβαθμία έναντι της Σεντ Ετιέν και ελπίζει σε ήττα της Νις.  Η υποβιβασμένη Μετς δεν θα σταθεί εμπόδιο. Διπλό.

Κλείνουμε με ένα μπασκετικό σημείο. Η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον ΠΑΟΚ και αν δεν νικήσει θα μείνει εκτός 4αδας οριστικά. Εκτιμώ πως η ένωση μπορεί να πάρει τη νίκη, να κάνει το 1-1 και η σειρά να μεταφερθεί ξανά στη Θεσσαλονίκη για την τελική αναμέτρηση.


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ΠΡΟΣΟΧΗ στις ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ!!!
antibooker
Antibooker
19/05/2018 — 03:39 π.μ.
Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουν. Κατάκτηση Γιουν.1.83
lose
Μετς - Μπορντό 21.45
win
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 11.45
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
90 3.85 346.28
antibooker
Antibooker
19/05/2018 — 03:39 π.μ.
Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουν. 22.8
lose
Λυών - Νις 1 και Γκολ-Γκολ2.5
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 7 280
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 11 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 14 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 14 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 14 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 15 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.