Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Τριάδα στην αυλαία

Καλημέρα σας φίλοι μου! Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου ήταν η φάση χτες. Ο ΠΑΟΚ είναι 2-0 από το 15 και βάζει το 3ο στο 93 ενώ η ΑΕΚ που προηγείται από το 35 ούτε έβαλε ούτε έφαγε σε μια ώρα αγώνα χωρίς σκοπιμότητες. Πολύ γκίνια η φετινή σεζόν αλλά τη χωνεύουμε και προχωράμε.

Η αυλαία πέφτει σήμερα με παιχνίδια που κρίνουν την 5η θέση και την έξοδο στην Ευρώπη. Ο Αστέρας έχει δύσκολη αποστολή στο Αγρίνιο και δεν θα περάσει εύκολα το 2-3 γκολ είναι το όριο που περιμένω να επαληθευτεί είτε προηγηθεί είτε μείνει πίσω η φιλοξενούμενη ομάδα. Δύσκολο έργο έχει και η Ξάνθη στη Λεωφόρο αλλά κόντρα σε έναν Παναθηναικό όπου οι παίχτες ήδη σκέφτονται πως θα ξεμπλέξουν και που θα πάνε. Οι ακρίτες καίγονται, οι πράσινοι δεν θα βάλουν και τα πόδια τους στη φωτιά και το Χ2 μπορεί να έρθει.

Ο Ολυμπιακός με πολλές αλλαγές και έλληνες παίχτες πάει στα Γιάννενα όπου θέλει να κλείσει μια κακή σεζόν και να πάει παρακάτω. Ο ΠΑΣ είναι θλίψη τον τελευταίο καιρό και ένα καλό ματς το χρωστάει στον κόσμο του που είχε πολύ μεγαλύτερες προσδοκίες. Το αμφισκόρ είναι πολύ καλή επιλογή σε παιχνίδι που περιμένω να είναι ελεύθερο και με πολλές φάσεις.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!


fountaristos
Φουνταριστός
06/05/2018 — 01:26 π.μ.
Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης 2-3 γκολ1.97
win
ΠΑΣ - Ολυμπιακός goal/goal1.62
lose
Παναθηναικός - Ξάνθη Χ21.5
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 4.79 239.36
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ