Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Tα γκολ δείχνουν το δρόμο

Καλημέρα σας φίλοι μου και καλό μήνα! Οι ημιτελικοί του Champions League μπορεί να έχουν ξεκαθαρίσει σε μεγάλο ποσοστό στο θέμα πρόκριση αλλά πάντα υπάρχει παράθυρο για έκπληξη, πόσο μάλλον όταν η μία ομάδα που την διεκδικεί είναι η Μπάγερν. Τα παιχνίδια θα έχουν ενδιαφέρον έστω και στοιχηματικά και για μένα βγαίνει δυάδα-ταμάμ για τους ίδιους λόγους.

Η Μπάγερν λοιπόν πάει να ανατρέψει το 1-2 του Μονάχου με αρκετές και σημαντικές απουσίες. Αν καταφέρει να σκοράρει πρώτη θα βάλει μπελάδες στην ομάδα του Ζιντάν που έχει περάσει ήδη ένα σχετικό ζόρι με τη Γιουβέντους. Το παιχνίδι είναι μεν τριπλή αλλά όταν ο φιλοξενούμενος χρειάζεται δύο γκολ, το σύνολο των τερμάτων βγάζει την επιλογή του 2-4.

Ίδια επιλογή και στη Ρώμη αύριο. Η Ρόμα το έκανε με την Μπαρτσελόνα αλλά 3-0 νίκη κόντρα στη Λίβερπουλ δεν μπορεί να κάνει ο καθένας. Θεωρώ δεδομένο το γκολ της Λίβερπουλ εδώ όπως και ότι η πρόκριση δεν κινδυνεύει ούτε στο ελάχιστο αλλά η μάχη θα δωθεί για ένα τιμητικό σημείο. Το σύνολο των γκολ με  καλύπτει απόλυτα για τα πιθανότερα ενδεχόμενα.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!
fountaristos
Φουνταριστός
01/05/2018 — 09:56 π.μ.
Ρεάλ - Μπάγερν 2-4 γκολ1.62
win
Ρόμα - Λίβερπουλ 2-4 γκολ1.62
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
100 2.62 262.44
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ